31 December 2011

Kukiskuskus In The House

Korang senang-senang
jenguk2 and klik sini yeh

http://kukiskuskus.blogspot.com/

ada banyak cookies baru!!
nyum nyummmmmm

Murah murah punyeeeee~


12 December 2011

Untuk Kamu

Raut wajah
Dan sesuci
Selembut hatimu
Sinar mata
Mempersona
Bagai gugur seluruh jantungku

Aku Ingin engkau tahu
Cinta aku satu
Tercipta buat dirimu
Hanya Untuk kamu

Huuu…Huuu…Huuu…
Huuu…Huuu…Huuu…

Aku Ingin engkau tahu
Cinta aku satu
Tercipta buat dirimu
Hanya Untuk kamu

Ombak Rindu OST -hafiz Af

p/s you know who you are :)

08 December 2011

Review Ombak Rindu Versi Aku

rata-rata org nak tgk ombak rindu , ada aaron aziz.
aku tak.
aku nk tgk sebab nak tgk maya karin and lisa surihani.
both sgt cantik..hehe
itu je sebabnya.
novel aku tk pernah baca.

Then baca review semua best2.
ada yang meleleh ari mata sampai bengkak2 mata. (ok ni bohong)haha
ada yang kata tak best (ni kes high expectation sgt la ni).

Aku?
aku ok.
takde nak leleh2 air mata lelebih.
Feeling2 sebak tu mmg ade.
tapi air mata tak meleleh pun, just bergenang2 kat dalam mata je.
got it?haha.

Pada aku, kesengsaraan yg dihadapi oleh Izah,
memang dapat dirasakan.
izah sangat sabar, sangat taat, sgt berpegang kepada agama.
(aku suke maya karin pakai tudung, lawa!nampak natural)

Aku tak suke lisa dalam ni, kan best if watak die ni tukar ngn fazura,
fazura kan ada gedik2 sket.
Tapi, Lisa pun ok la, watak baru tuk die kan.

Aaron, no wonder ramai org mmg cair dengan die..........huhu

brone (betol ke eje?), erm..sian mamat ni,tak berapa minat die pun, tak tau nk komen ape :p

mak si haris, aku tak suke la pempuan ni,huhu. macam tak reti sebut bahasa melayu je, gedik labih sngat!
tolong la jgn ambik die berlakon lagi, dah la seksi, body lawa takpe gak kannnn...

tiber2 aku terfikir, banyak babak2 peluk2 , ape perasan wife aaron yeh?
sebuk jeee aku kan!haha..

OST ombak rindu ni pun memang masuk dengan jalan cerita ni.
lepas je tgk movie ni, tiap2 hari dok layan lagu ni before tido, feeling meeling dalam Ombak rindu jap.

itu je la kot,
review yang tak berapa nak review kan?
Korang gi je la tengok.
duration cerita ni pun lama.,2 jam jugak la kot...
itu je kot.da!


p/s ada yang nak order kukis ala ala FAMOS AMOS ?confirm sedap!
email: elyaelmo@gmail.com




01 December 2011

Tengok la- The sign of illuminati.

sedang2 lepak..husband show me something..huhu..
korang pun layan je laa yeh.Just for our info..:)