09 May 2012

Siapa nak berlajar Mandarin? sila contact saya


Hi korang ! dah lama tak update sini kann......
ni sje nak bgtau,ramai yang tak tahu,since sekolah elya  tahu speak and write in mandarin, so now tergerak hati nk bg tuition pada yang berminat, at least i dapat refresh balik. heheh.

1.For those Malay friends yang nak berlajar Chinese language( mandarin)
Preferable female (adults) and kids. Pls contact elya k.

For those with zero knowledge, will learn han yu pin yin, to greet, to ask simple question and bermacam macam lagi.I will provide some notes for you.

Fees? can be negotiated. i tak ambik mahal, but bear in mind if u nak belajar foreign language,market kat luar  mmg mahal tau.
If you come with 2- 4 ppl in a group , the fees will be much more cheaper and nak praktis bercakap pun senang( but the choice is yours)

Language use : Malay/English/ Chinese,
Location: dekat mana2 cafe pun boleh, elya datang rumah pun boleh ( KL area)

2. For Chinese friends, if you guys tgh cari home tutor for your kids- subject bahasa malaysia
   (std:1-6) , feel free to contact me also
    Language use: Chinese/english/ malay
              
Any inquiry feel free to contact me. Thanks


Hp no : 019-6343027
what's app:  019-6343027

6 comments:

cha said...

wahhhh jd cikgu tuition la u. niat di hati nk gak blaja tp jauh la i duduk yang. good luck ye :)

ElyaElmo said...

u dok mana cha...its ok..if ade org nk cr..bg tau eh:)

thezaila said...

wah hebat la bleh cakap n tulis mandrin.. dulu zaila ada amik basic mandrin.. tp since x praktis.. lupa dah.. insya allah, jika ada kelapangan, zaila nk belajar ngn elya la.. =)

afiDa.ZainuDin said...

Wah bestnya kalau dapat belajar. Tapi kalau sorang2 xbest gak kan.. huhu

sk said...

haluu elya! :)

i mmg teringin gila belajar mandarin. tp tulah, time x permit la. tatau bila nak slot in time utk amik kelas.. :(

bunga daisy said...

wow, elya mmg pandai ckp china ke? best nye...mmg nk belajar, tp i ni hangat2 taek ayam...dh belajar, pastu tak continue pun..