30 July 2012

JANGAN RAGU2 DENGAN COOKIES RAYA KAMI......


Salam Jumaat Semua!


Alhamdulillah, seperti tahun2 yg sudah, permintaan biskut raya daripada elya dan family amat menggalakkan. Beberapa hari nak puasa ,bz nak buat keputusan biskut mana yg akan dipilih untuk dijual. End up, kami pilih 4 best selling Cookies famos Amos, Royal Tart Gebu, Choc Strawberry Nougat :)


Oh ya!! Since ramai tak dapat bg order secepat mungkin, kami akan  extend date untuk order sehinga 30/7/2012. Yang mana masih dok fikir2 tu, jgn risau and jgn ragu2, insyaAllah sedap :). Kuih ni mmg sedapppp. Macam elya, mmg seorg yang tak suka makan Tart nenas dulu. Tapi ntah macam mana, bila rasa tester Royal tart ni, terus rasa WOW, sedapp nye tart ni! Kulit dia Rapuh and Inti nenas ni secukop rasa.memang lain yg lain. And kuih disusun dalam balang tu mmg penuhhh jee .Sedap laa senang cita! 


Untuk Strawberry Nougat pula, ianya rasa mcm Choc ZIP , tau x?  Sebab tu elya berani promote dengn pembaca2 and kawan2 semua .:D Pujian ni bukan kerana elya nak laku kan biskut elya ni ye. Tapi mmg elya rasa sedapp and  yakin customer yg beli pun akan suka , and sebb tu elya berani promote.InsyaAllah. And syukur alhamdulillah,customer yg dah beli suka. 




For those macam percaya tak percaya sangt tu, kalau nak sample( fyi, sample tak banyak dah) boleh la jumpa kami di :





1) Plaza Mont Kiara, Bandar sri Permaisuri - Widia 011-15003115
2) Midvalley, Pandan Indah, TM - Izmi 011-15317721

3) Bangunan IMC(Jln Sultan Ismaial) , Bdr sri permaisuri-     Elya 019-6343027





If nak tgk Package2 yang ditawarkan . Klik disini 
If nak tgk komen drpd customer. Klik disini
If nak tgk Term and condition / Delivery Charges/ Checkpoint , klik sini

elyaelmo@gmail.com 
019-6343027 (whats app)


SEKIANNNN :)

2 comments:

sk said...

elya.. jgn lupa i punyaaa.. hehehe

♥ ROS ♥ said...

Sedapnyer... :)