22 December 2012

Annual Dinner 2013 at JW Marriot


Hey ya!
annual dinner last week at JW marriot.  tempat cantik, performance kureng (compared to last year) , MC syok sendiri, makanan boleh lah!!overall ...so so .... nothing  WOW that day.However,
kudos to commitee members , for the effort menjayakan annual dinner ni. oh ya, theme for this year - ENCHANTED
tapi aku tak ikut tema pun.haha. Takda mood nak sewa or beli baju.
pakai apa yg ado je.

Tak banyak gamba , sebab bateri kong. Enjoy la  tgk2 gamba kami yang tak seberapa ni ek :D

gals




macho tak yg ditengah tu?haha
percaya tak yg di tengah tu sebenarnya seorang perempuan yg ayu? 



my teammates



i got this for the doorgift. ok laa :)

Bye2.. c u next entry 

5 comments:

4feet8 said...

wah..besnya

cha said...

yeay elya dh update blog :p

wah tu dpt lucky draw ke kipas tu elya?

ala tak sewa baju pun maintain cantik jugak elya :)

harz harun said...

Mek...smlm mkn fames amos...x sedap....dah mkn cookies ko,rasa yg fames ames punya, mcm manis sgt..xsedap!..

♥ dak pink said...

Salam Elya,

Lamanya menyepi eh

ElyaElmo said...

4feet8 : yes best :)

cha: hehe..nk cuba aktif balik la..mls sgt dulu kan...

harz: haha..ko ni jgn nak kata ko ngidam lagi ek!!

dak pink : wslm dear... sethn lebeh dok dlm gua...tu yg sepi je :p