30 July 2012

JANGAN RAGU2 DENGAN COOKIES RAYA KAMI......


Salam Jumaat Semua!


Alhamdulillah, seperti tahun2 yg sudah, permintaan biskut raya daripada elya dan family amat menggalakkan. Beberapa hari nak puasa ,bz nak buat keputusan biskut mana yg akan dipilih untuk dijual. End up, kami pilih 4 best selling Cookies famos Amos, Royal Tart Gebu, Choc Strawberry Nougat :)


Oh ya!! Since ramai tak dapat bg order secepat mungkin, kami akan  extend date untuk order sehinga 30/7/2012. Yang mana masih dok fikir2 tu, jgn risau and jgn ragu2, insyaAllah sedap :). Kuih ni mmg sedapppp. Macam elya, mmg seorg yang tak suka makan Tart nenas dulu. Tapi ntah macam mana, bila rasa tester Royal tart ni, terus rasa WOW, sedapp nye tart ni! Kulit dia Rapuh and Inti nenas ni secukop rasa.memang lain yg lain. And kuih disusun dalam balang tu mmg penuhhh jee .Sedap laa senang cita! 


Untuk Strawberry Nougat pula, ianya rasa mcm Choc ZIP , tau x?  Sebab tu elya berani promote dengn pembaca2 and kawan2 semua .:D Pujian ni bukan kerana elya nak laku kan biskut elya ni ye. Tapi mmg elya rasa sedapp and  yakin customer yg beli pun akan suka , and sebb tu elya berani promote.InsyaAllah. And syukur alhamdulillah,customer yg dah beli suka. 




For those macam percaya tak percaya sangt tu, kalau nak sample( fyi, sample tak banyak dah) boleh la jumpa kami di :





1) Plaza Mont Kiara, Bandar sri Permaisuri - Widia 011-15003115
2) Midvalley, Pandan Indah, TM - Izmi 011-15317721

3) Bangunan IMC(Jln Sultan Ismaial) , Bdr sri permaisuri-     Elya 019-6343027





If nak tgk Package2 yang ditawarkan . Klik disini 
If nak tgk komen drpd customer. Klik disini
If nak tgk Term and condition / Delivery Charges/ Checkpoint , klik sini

elyaelmo@gmail.com 
019-6343027 (whats app)


SEKIANNNN :)

24 July 2012

COOKIES-ELYA MELETOPP!! BERBALOI SGT!

Cewahhhhh.. tgk tajuk macam gempakkk je kann?hahahah...


Sebelum tuu, SALAM RAMADHAN BUAT SEMUA PEMBACA2 DAN CUSTOMER2 SY YG DISAYANGI ..:)


So, tahun ni seperti tahun2 yang lepas, kami ada menyediakan package2 yg mengikut Bajet anda.:)

1.PACKAGE A :
Cookies Ala Famos Amos.
-1 balang :RM28 , 2 Balang : RM55
-BUY MORE to get special discount.
-Satu balang ada 60++pcs
-Rangup, harum, semakin sedap!!
- #gerentisedap#
-OUR HOT SELLING ITEM

P/S dah 3 thn berturut2 elya jual cookies ni, alhamdulillah sambutan sgt2 menggalakkan. Persis famos amos (org ckpp...hehe). If ade yang nak beli borong atau pun untuk wedding doorgift,

______________________________________________________________________

2. PACKAGE B :
Royal Tart
-Rasa sgttt sedapp!! perfect!
- yang mana tak suka makan tart,
pastiii suka dgn rasa tart nenas ni.
-Inti nenas mmg secukup rasa, inti didalam penuh,
tak ciput pun!
-size: sangat gebu.besar2.
-satu balang ade 50 pcs
#gerentisedap# #gerentipuashati#

ramai ibu2 suka dengan tart elya ni!

ALL TIME FAVOURITE!

-1 balang rm27
buy MORE to get special discount.

p/s elya tertarik dengan salah satu REVIEW dr customer ini :



____________________________________________________________________


3. PACKAGE B
STRAWBERRY NOUGAT
- Biskut Choc berperisa strawberry yang disaluti
Choc + Conflakes + Kacang Badam
-Rasa macam Choc ZIP perisa strawberry tu.
-Sgt Crunchyyyy
-Baunya sangat harum, bau strawberry semerbakkk.
-Size: Sgt Gebu, mmg puas hati bila beli.
-satu balang ade 55+- pcs
ALL TIME FAVOURITE!
#gerentisedap#
-1 balang rm37 (murah kan?)

buy MORE to get special discount.

elya tertarik dengan review yg diberikan oleh seorang customer elya ni :)


google talk
_____________________________________________________________________



Beli 1 Balang Royal Tart + 1 Balang Choc Nougat
=RM62
buy MORE to get special discount

_____________________________________________________________________

4. PACKAGE C
Package A + Package B
(2 cookies ala famos amos + RoyalTart & Strawberry Snougat)
RM55 + RM62 = RM117
After discount =RM115 ONLYYY
berbaloi sgt da ni!


SEMUA HARGA DIATAS TIDAK TERMASUK POSTAGE FEE DAN DELIVERY COST.


Kenapa anda perlu beli dengan kami?

-kerana Cookies2 kami sangat berkualiti tinggi.

-Pemilihan cookies telah dibuat dengan teliti mengikut

CITARASA dan BAJET customer kami.

-Dan yang paling pentinggggg...
kami menawarkan harga yg sgt sgt rendahhhhhh berbanding dgn harga pasaran diluar!!!
(sebab kami tak jual kat kedai :) )


Before order, please refer this LINK

No Last Minute Order ya!!
MEMANG GERENTI SEDAP DAN MURAH.
email :elyaelmo@gmail.com
or
What's App : 019-6343027

11 July 2012

Cookies ala Famos amos dan Biskut Raya 2012 dah update Uoll!!

Hi korangggg!!!!


koranggg boleh KLIK LINK di bawah ni dulu yeh....


 http://cookies-elya.blogspot.com/


esok kita sambunggg :D

03 July 2012

Test


Test
posted from Bloggeroid

02 July 2012

Arnab ni nak dilelong murah.Siapa mahu?


As salam...

5 Arnab di atas ni, nak dilelong RM 150
siapa mahu? member mintak tlg.
comel arnab2 ni.. Elya tak pelihara binatang dirumah, tak reti. lagi pun rumah sempit. Tiada ruang kan.
mana nak dapat arnab yg bulu bersih mcm ni 5 ekor rm150? takde kann...
Siapa mahu contact elya k...

arnab ni jinak. makan sayur je. ke mmg mereka ni makan sayur je yeh? haha.ntoh la .