27 November 2012

apehal dengan blogspot aku ?

Tiba2.....
cek blog aku...entry contest CST dulu..tiba2 jadi my new entry today...
bongok betol la!

dah lama x godek2 blog...
tiba2 jadi kalut mcm ni..
harap maaf yee...
sy tak sengaja.... huhuh


18 November 2012

Pre loved items :Al humaira -SOLD

As per subject , thank you :-)

Insya Allah nnt ada pre loved yg berharga RM5 -RM10 ya ....

16 November 2012

Al humaira contemporary- Pre Loved Items. Siapa nak?

Salam Maal hijrah kepada semua pembaca2 blog elya yg tak seberapa ni. :)

Owh yeah! esok nak pi Penang jalan2. My husband nye ofis buat family day. best ni, dah lama tak jalan2.
Sambil2 packing baju untuk esok, sambil2 kemas2 tudung2 yang tak pernah pakai, yang jarang2 pakai, yang selalu pakai, huhu. Semak dah aku tgk.huhu.
Ada few items yang masih elok, aku nak let go. Actually sayang gak nak let go, tapi memandangkan dok terletak je kat almari tu. Sapa nak nanti boleh la email secepat mungkin eh. Aku based on siapa cepat bayar dulu, dia lah yg dapat. huhu.

Tudung-tudung ni semua dari butik Al Humaira Contemporary
All items ni pernah pakai sekali sahaja! So, condition  masih elok dan cantik.

Lanaa (corak paisley)
Original price: RM39
Price to let go : RM28
( not inclusive postage)



 inner neck Ayraa
colour : peach +brown gitu
Original Price: RM34
Price to let go : RM 17
( not inclusive postage)



Rijaa (bukan awning keras ye)
Original Price: RM42
Price to let go : RM28
( not inclusive postage)



TOTAL : RM73 (not inclusive postage fees)

BUT

If u beli ke semua di atas,
 U hanya perlu bayar RM75
( inclusive postage fees ,murah gile ni! :) 
senang nak packing , terus pos.eheh)

Cepat yeh! 
what's app : 019-6343027

or email :elyaelmo@gmail.com

first come first serve.