22 December 2012

Annual Dinner 2013 at JW Marriot


Hey ya!
annual dinner last week at JW marriot.  tempat cantik, performance kureng (compared to last year) , MC syok sendiri, makanan boleh lah!!overall ...so so .... nothing  WOW that day.However,
kudos to commitee members , for the effort menjayakan annual dinner ni. oh ya, theme for this year - ENCHANTED
tapi aku tak ikut tema pun.haha. Takda mood nak sewa or beli baju.
pakai apa yg ado je.

Tak banyak gamba , sebab bateri kong. Enjoy la  tgk2 gamba kami yang tak seberapa ni ek :D

gals




macho tak yg ditengah tu?haha
percaya tak yg di tengah tu sebenarnya seorang perempuan yg ayu? 



my teammates



i got this for the doorgift. ok laa :)

Bye2.. c u next entry 

10 December 2012

Nak jual shawl murah2. Inspired by tudung people and Al humairah contemporary

Hi bertemu lagi kita. :)
1.Now Elya ada satu penyakit, suka beli kain2 banyk2, then jahit jadikan shawl.haha
 Elya ada shawl yang dijahit extra  untuk dijual murah.
Shawl ni inspired by Al humairah Contemporary.
Material high quality chiffon sama macam Al humairah Contemporary jual.
Shawl ni dijahit 2 sided. 
Warna turqoise and purple. Nice combination. Elya suka.
Size 1.8 m x 0.5m
agak besar jugak. :)
korang boleh zoom in tgk jahitan nye k ,
 agak kemas tailor elya jahit tepi tu :)

Elya nak jual RM40 (without postage fee) je. market price : RM55 ke atas
fyi, tak pernah pakai. brand new hokeh. 
boleh digayakan mcm hoodie. boleh lihat cara model Al Humairah Contemporary gayakan.






inspired by Al humairah contemporary.


2. Yang bawah ni pulak, Shawl juga.
 Inspired by Tudung People
Material elya tak tau nak ckp mcm mana. Macam chiffon jugak, tapi tak jarang.
Tapi siapa yang pernah beli shawl Numa dari Tudung people
mesti tau .
Material yang elya guna ni pun sama

warna mungkin agak lari sikit dari warna asal.
size: 1.7m x 0.5m
agak besar. macam shawl Numa tu la.

elya nak jual RM20 (without postage ). Ni pun shawl baru2
market price: RM25

If yang selalu tak dapat beli tudung Al Humairah and TudungPeople, boleh laa kalau nak beli elya punya ni. Tiada niat nak caras bisness dierang, ni saja2 jual, kebetulan kain ade lebih :)


dari kiri : Dark purple(purple ni agak striking, tapi cantik) , Purple , And brown(brown ni pun bukan brwon biasa, brown ni nampak lain dr yg lain)
inspired by Tudung People ( Numa)

If nak ambik combo 1 and 2 ,FREE POSTAGE untuk semenanjung msia :)

berminat ? email elya k .macam biasa, sape cepat die punya :)
elyaelmo@gmail.com
019-6343027