26 February 2013

Business Partner ohhh Business partner!!!

Kenapa elya perlukan business partner?

Ok let me explain.



kalau kita teringin nak makan Mc D
perlu ke kita pergi US untuk makan ?
Jawapannya takde pulak kan.
Sebab apa? 
sebab Mc D da bukak Franchise dalam M'sia ni.
So, peminat2 Mc D tak perlu buang duit naik fly ke US 
semata2 nak makan MC Donald.

Ini lah dinamakan Franchise marketing business.

"The franchise is an alternative to building 'chain stores' to distribute goods that avoids the investments and liability of a chain."

So konsep nya sama je.

Kenapa elya perlukan bisness partner di KL atau di luar KL?
Sebab elya nak bukak 'chain stores' atau branches di tempat anda.
Sebab Permintaan yang sangat tinggi untuk corset
 Premium beautiful ni di semua tempat.
Sebab apa permintaan tinggi?
Sebab corset ni corset kesihatan.
 selagi ada golongan wanita , selagi tu lah demand PB akn meningkat..
sebab wanita ni kan suka cantik..nak badan cantik dan sihat..
 nak shape up body ..nak berpantang kan?

So, if ada business partner di area anda,
at least easy for customer to buy the corset kan.

Sama-sama kita share product yang bagus.
Sama-sama kita cari extra income.
Sama-sama kite tolong menolong antara satu sama lain.


Dengan business Premium Beautiful ni,
Jadi member serendah RM50 sahaja.
1st bonus anda confirm dapat RM3,000- RM4,500
Belom lagi benefit-benefit lain yang company akan bagi.
Dapat FREE trip ke ShangHai ..best nyeee!!!!!

InsyaAllah your life will be changed.
It has proven.

Tiada apa yang perlu dirisau.
Takot itu ..takot iniii...semuanya mainan perasaan...
apa nak ditakotkan?
Belom dengar...Belom tgk...Belom cuba dah menyerah kalah..

Product bagus,well konwn, 15 tahun dipasaran,
Company listed dalam BSKL,
Ada Mentor dan Leader yang akan sama-sama bantu kita.
Business lain ada?

Mereka yang dah berjaya ni semuanya 
pernah melalui fasa macam kita ni.

Yang pening kena ada ilmu untuk buat business ni.
kalau takde ilmu memang la tak pandai nak jual..
Ilmu dekat GLAM ni freee jeeee...
Macam dulu ...kita pergi belaja di Uni/Kolej 
sebab nak dpt kan ilmu and dapatkan kerja kan after grad kan?
So, dlm business pun sama....


Apa yang best nya Online Business ni?
Nama pun online business kan, 
so kita hanya guna online marketing, such as
blog, facebook, instagram , twitter etc
Medium yang sangat sangat mudah untuk berbisnes zaman sekarang.
Anda pakai product and anda share benefit yang anda dapat dengan pemakaian Premium Beautiful atau penggunaan BioZOne Food purifier. Either one.
Semudah itu .

Time pun sangat flexible.
Business ni business profesional.
Kita tak redah or ketuk rumah orang
 untuk jual product.

If anda mempunyai pekerjaan
 tetap di ofis, 
anda masih boleh buat business ni,
masing2 dah ada account FB, Instagram kan?
sebab business ni hanya dihujung jariiii!!!
Zaman sekarang tak sama macam 5 thn yang lepas,
Semuanya kuasa dihujung jari!! heheh

Daripada kita on FB, Instagram like gamba, 
like status orang sahaja, 
apa kata kita gunakan kemudahan ni 
untuk generate extra income.


Seriously tak susah pun
Business ni ..
jangan dengar kata2 negative orang..
tgk contoh2 orang yang dah berjaya.
Tengok group2 yang dah berjayaa....
Anda tidak akan buat sorang2.
Kita akan buat sama-sama as a team.

The leader's success depends on the success 
of the business partner

So it's win win situation. :)

Nanti kita boleh ambik gamba ala ala 
next top model mcm dibawah ni.
Best kan?

Green leaders Group


Just follow the leader.

InsyAllah dengan izinNya 
 Together Everyone Achieve More.


 Come and be my business partner!
nak dengar dulu pun bole..
kalau tak tahu..kene laa tanya kan?

email/ what's app  elya k :
elyaelmo@gmail.com
019-6343027




5 comments:

eita said...

orang yang aktif boleh lah kan...

Elya Roza said...

semua org boleh...nak and taknak jee...
kiter guna social media netowork jee..
which is setiap hari kita hadapp :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ni nak kena pandai ckp x?hehe

Ena's Palace said...

Ohh..kaki biness ye elya nih...bgusla...gud luck ye elya...

Elya Roza said...

wanie: kite guna social media sis....tak pandai bercakap tak penting pun :)

ena: takde laa kaki business sgt..but i think have to do business to live in KL ni :)