04 February 2013

Business Talk with Hanis Haizi


1st of February lepas ,business talk with CDM Celebrity Hanis Haizi dan husbannya CDM Raz. Dengan izinNya, dipermudahkan. Walaupun last minute buat temujanji dengan Hanis. CDM Hanis dan CDM Raz masih sanggup jumpa turunkan ilmu dan bg kata-kata semangat. Both of them,very humble.
Kita mesti selalu berfikiran positive dan mempunyai sikap ingin BERUBAH. Jangan putus asa. Yakin dengan business ni dan jangan takut untuk mencuba.

Best sangat rasa bila dapat kata2 semangat daripada kedua-dua orang hebat ni. Walaupun mereka dah genggam 6 figure income. Mereka  tak duduk diam goyang kaki. Mereka berdua sanggup bantu rakan-rakan kongsi yang lain untuk jadi seperti mereka. This is the beauty of this business. Kita tidak akan buat business sorang2, leader akan selalu berada disisi untuk tunjuk jalan kepada kita.





Malamnya tu, Elya terus ke GLAM untuk sedut ilmu ONLINE BUSINESS .Tajuk malam tu, ialah SEO (Search Engine Optimization) . Orang lain bayar beribu-ribu untuk dapatkan ilmu ni, tapi kami dapat PERCUMA je kat sini. yes percuma. Tak payah bayar ape2 pun masuk dalam GLAM.

 



   Dr pun buat business ni, sebab dia tahu dengan business ni dapat    mengubah kehidupan seseorang.

  class penuh


      Me(nerd version of me) with CDM Celebrity Hanis Haizi. Same age with me, tapi dah pegang income besar!




anything u can contact me :
email : elyaelmo@gmail.com
what's app : 019-6343027

No comments: