19 February 2013

CALLING FOR B2B!


Hi B2B!
Elya tau mesti ada diantara korang tengah resah nak 
kuruskan badan untuk wedding korang nanti kan?

no worries....

If korang nak SHAPE UP BODY before big day korang,
What I can suggest you is...
You pakai premium beautiful and minum Lacto Lite ni.
dalam seminggu mesti akan nampak result!
Provided you kena konsisten and disiplin tau.



Cara-cara:
1. Pakai Premium beautiul 8 jam sehari
2.Campurkan 1 bungkus Nurich Lacto-Lite ke dalam 200ml air bersuhu bilik, jus buah-buahan like Bliss yogurt, sebungkus setiap pagi dan malam.



Dengan premium beautiful ni,bukan sahaja untuk kesihatan 
you all,

1. baju tampak kemas di badan,
ikut alur bentuk badan kita 

2.Nampak curvy bila pakai baju pengantin.
Lemak2 berlebihan akan tersembunyik :D

3. Sesiapa yg mempunyai badan yg agak flabby akan nampak pinggang yg ramping.

Spare-tyre pun akan hilang tau!! 

4.Baju yg ketat dpt pakai semula :) 

5.Persediaan untuk menghindar penyakit rahim...

barah payudara ..etc

6. Lepas kahwin nanti, you boleh pakai lagi corset ni. 

7. Masa berpantang pun you masih boleh pakai tau!


Tak rugi kan you all beli?
dari anak dara sampai dah beranak boleh sarung



 What are you waiting for?
what's app or call me 
Now!!
019-6343027