05 February 2013

KORSET PREMIUM BEAUTIFUL MAHAL!NO?

Siapa yang kata Premium beautiful mahal ?
Ramai yang kata Korset Premium beautiful ni mahal tanpa mengambil kira kebaikkan yang ada pada korset ini.
Ini lah satu-satunya korset yang mempunyai Superbrand. Bukan senang sesuatu product mendapat award Superbrand . Superbrand  ini 'by invitation only', Product yang berkualiti tinggi dan mempunyai permintaan yang tinggi yg akan dpat award Superbrand. Sebab itu korset ini mempunyai lifetime warranty (jaminan seumur hidup). If koyak or cangkuk patah ke, boleh hantar repair secara percuma!

Premium beautiful ni mempunyai perlbagai size dan direka bersesuaian dengan tubuh setiap orang .
Perlu diingat, korset ini bukannya korset untuk kurus semata mata. Tapi  tak mustahil anda boleh kurus. It's proven! Korset ni akan meningkatkan metabolisme kita. So,insyaAllah anda yg berisi dan kurus akan tetap mempunyai cutting yg menarik.
If you consistently pakai at least 8 jam, you will see the result, provided you have to drink a lot of water. Trust me, it really works! 

PRICE? Yes!the price maybe a bit expensive. BUT, if you compared to other options such as gym,slimming center and diet yg tak seimbang, this is actually the CHEAPEST way.  Plus, it can be used at least 5 -10 yrs! Selagi tak lunyai/rosak, selagi tu boleh pakai. 

Prices :
1.Size S-M :RM2,400 
2.Size L- XXXXL :RM 2,600. 

Cara Pembayaran:
1.Cash ( ada discount )
2.Credit Card (0% installment) -Visa & Master
3.Installment with Easy RHB


Kalau korang nak beli, contact elya ek. If nak join business pun, lagi ok sebab korang akan dapat 2 free :)

Pls contact me for further information!!!
(Jgn malu2,elya sedia berkongsi pengalaman dgn anda)

email me : elyaelmo@gmail.com
what's app : 019-6343027

No comments: