12 February 2013

Me, Myself and Cheese Naan

Entry ni sambungan dari entry ni [klik]

Since sangap sangat duduk rumah..
since badan pun dah sehat kan.
Elya ajak husband keluar jalan2 sekitar Midvalley
Nak ambik udara luar.
Hamboi!Dah pandai camwhore dalam kereta :p


malam tu makan cheese naan kat real beriani house at jalan tar!
this is the best cheese naan in KL.
Aduh aku tak abeh-abeh nak promote cheese naan ni.
Dah promote dekat instagram nak promote dekat blog pulak.
Laku la kedai mamak ni lepas ni. haha.



terliur kan?haha


ok itu aje nak story mory.
Jum pakat ramai2 follow Instagram elya :p
cari elyaroza ek :)
tq tq

5 comments:

Nur Affini said...

sedapnya wak. kat kedai mamak semua ada ke?

ieza said...

Omg temptingnyeeeeeeeeeee memang menjejesss air liur dah nih huuuuuu :p

Elya Roza said...

nur affini : tak pasti laa..rasanye kat kedai mamak lain tak bnyk cheese mcm ni kot :P






Elya Roza said...

ieza: eheheheh.......alamakk mak buyung dah terliur...ampunn

m.u.l.a.n said...

wallaaaa.... yummeh cheese nan ni.. kena tunggu next trip to kl lah nak try cari..