28 February 2013

My own testimoni using BBplus Collagen


assalamualaikum semua!!!
how are you?
Arini nak share testimonial bbplus collagen..hehe
Dulu kulit elya mmg tak berapa nak elok..ade jerawat2 ..kulit kasar..
dah macam2 product guna, jenama X.jenama Y,jenama Z,
 but semua tak jalan sebb semua tu menghakis kulit. 
Then pergi jumpa pakar kulit dekat bangunan DBKL,(Skin specialist Dato' Siti jugak, wah gitu!I pernah terserempak dgn die kat sana..hehe)
Tiap hari kene makan ubat doctor, antibiotik la..ubat itu..ubat ini..but not lasting..I makan almost 2 tahun lebih..
Effect die macam2, sampai satu tahap, disebabkan salah makan ubat doctor, tiba2 ada ketumbuhan kat muka, kene buat minor operation!huhuh..
nak dijadikan cerita, Baru2 ni I cuba minum BBplus Collagen. Untuk bersihkan dari dalaman dulu.
Dia tak sama dgn collagen biasa. Tak perlu rebus ke ape. 
Satu hari I minum satu sashet. Minum masa breakfast or dinner.
Almost 1 bulan elya guna. Ada perubahan.Kulit semakin lembut, and moist. Bila period, jerawat tak keluar besar2 da...
 U don expect muka terus licinnnn la kan haha..Klau tiba2 licin tu something wrong with the product:)
step by step
 FISH collagen ni selamat untk semua...tak menghakis kulit pun...

So, I mmg recommend if anyone of U ada masalah kulit..minum BBplus collagen dulu.
Baikki dalaman U all dulu, then bila makeup baru nampak smooth and cantik.
eh, pregnant lady pun boleh minum ye...
and ibu tgh pantang pun boleh, sebb ada org minum , 
susu dia makin bertambah :)
no harm to try
iF ANYONE of  you nak cuba boleh contact elya ye. I will give u special price.
Tak cuba tak tahu.
I tak akan share if product tu tak bagus :)
boleh refer kat link ni


yours truly :)
019-63430274
elyaelmo@gmail.com

No comments: