04 February 2013

PREMIUM BEAITIFUL CORSET BY ELYA 1. "Cup" ini membentuk piramid di mana ia dapat menampung payudara agar tidak jatuh, puting payudara dalam kedudukan yang betol . Juga dapat mengelakkan drpd kanser payudara serta mengembalikan pingmen puting segar dan cerah
2. Dua batang keluli berfungsi untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
3. Reka bentuk  di bahagian belakang dapat menyelaraskan lemak yang berlebihan.
4. Bentuk “U” yang direka khas pada bahagian belakang coli dapat menonjolkan kontur badan yang menarik.
5. Tiga pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
6.Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.1. Mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan.Juga berfungsi utk mengatasi masalah tulang belakang seperti bongkok,'slip-disc',sakit pinggang dan pengaliran darah. Suntikan FIR(Far Infrared Ray) paling banyak dalam tetulang bengkung tersebut.
2. Benang yang diimport dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik.
3. Reka bentuknya yang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang.
4. Tiga pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
5.Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.1. 32 keping jahitan stereoskopik yang menggunakan teori tekanan untuk menolak kembali lemak yang tersebar ke tempat asal.
2. Reka bentuk di bahagian pinggul  'Love Shape' yang unik dapat memperbetulkan punggung yang kendur dan membentuk kontur pinggul yang lebih menarik.
3. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
4. Mampatan yang tetap ke atas abdomen pada seluar di bahagian perut dapat memecahkan lemak yang berlebihan dan mengemaskan perut yang menonjol. Selain itu, ia dapat menguatkan rahim,  Bahagian ini tidak menekan ovari. Ini memberikan kesan hormon yang seimbang 'estrogen' dan 'progestron' serta mengurangkan kesan rekahan pada kulit (stretchmark) terutamanya bagi ibu-ibu selepas bersalin, wanita-wanita yg baru membuat pembedahan cyst dan sebagainya.
5. Reka bentuk yang dapat menyelaraskan lemak di bahagian dalam dan luar paha, membentuk kontur kaki yang cantik.
6. Penggunaan 2 lapisan kain kapas yang berongga membolehkan peredaran udara yang baik dan selesa dipakai. Ia direka khas untuk bahagian sulit kaum wanita.  Lubang angin itu memberi kesan selesa yang berpanjangan, mengawal keputihan,fungus dan bau yang tidak menyenangkan. Anda akan sentiasa rasa 'hygenic'
7. Penggunaan renda (lace) yang fleksibel dapat mengelakkan pakaian dalam daripada tergulung akan menghasilkan garisan-garisan di bahagian paha.anything u can contact me :
email : elyaelmo@gmail.com
what's app : 019-6343027

No comments: