13 February 2013

Servis Kereta sanggup berhabisan....Servis badan ?

Hi semua, 
Biasa tak dengar kalau nak kereta tahan lama, kena la servis sekerap yang mungkin.Tukar minyak hitam, tukar tayar..tuka itu..tuka ini. Yang tak patut tukar pun ,tuka in advance..ish ish ish..
Semua ni kita sanggup berhabisan.

Tapi kalau nak badan tahan lama,segelintir dari kita susah nak mengeluarkan duit. Banyak sangat alasan itu dan ini. Setuju tak? 
Elya tau ade je yg tak setuju....hihih

Ni nak bagi tahu kawan2 ....
Semua orang tahu kan, Premium beautiful  ni merupakan luxury corset. Corset ni lah yang dapat membantu servicekan badan kita

Servis macam mana?

relax..relax....Ok,let me explain.
Setiap part pada corset tu mewakili kebaikkannya masing-masing. Kalau kawan2 lupa boleh refer kat sini [klik] dan sini [klik] . Yang mana yang longgar-longgar tu di ketat kan....yang mana menggelebeh, dikemaskan.....yang mana ade stretch mark, slowly akan hilang...Yang penting, size premium beautiful anda kena betol .(get the correct size from authorise pb agent, like me :) )



















dapat mengemaskan dan menyorokkan lemak2 .

Mesti ada yang tidak percaya atas keberkesanan premium beautiful ni disebabkan terlampau banyak sangat terpengaruh dengan orang yang mengatakan ianya tidak bagus.

Macam ni..
Satu je la kawan2 fikir, kalau lah corset ni tak bagus, tidak ada kesemua kebaikkan diatas...
mana mungkin corset ni boleh bertahan selama 15 tahun di pasaran mana mungkin mendapat pengiktirafan SUPERBRAND
mana mungkin sentiasa mendapat permintaan yang tinggi sehingga..
mana mungkin menjadi penaja utama kepada program Gadis Melayu


Before you assume, learn the fact :)




Anything to ask?
contact me
elyaelmo@gmail.com

or 

what's app 
019-63430274

No comments: