17 February 2013

SIDE INCOME WITH STARTING INCOME RM3000!!

Adakah anda benar-benar berpuas hati dengan 
kehidupan anda sekarang?

Pernahkah anda terfikir tentang masa depan anda?
masa depan keluarga anda?

mempunyai kebebasan masa bersama anak-anak anda?

Dapatkah anda menampung kehidupan pada
 masa hadapan dengan pendapatan yang diterima?


Pernahkah  anda terfikir untuk hidup selesa ,bebas hutang
dan bebas berbelanja apa sahaja?

Pernahkah anda  terfikir untuk membahagiakan ibu bapa
 dengan memberi wang yang lebih 
kepada mereka?

Bayangkan diri anda dalam masa 2 tahun ....
Apa yang akan terjadi pada diri anda dan keluarga? masih sama?

It is time to change!
Henti memberi alasan!
Setiap kejayaan memang memerlukan pengorbanan.
pengorbanan untuk masa depan...

Masa depan kita, 
kita yang perlu mencorakkannya.
Let's do it together
I Promise!
I will help you along the way!
We will work as a TEAM


#Part Time or Full Time
#housewife pun boleh join
#Flexibile Working Hour
#Using Facebook, Blogging, Instagram 
to earn extra income
#You will get starting income RM3000
#FREE Oversea Trip
#and many many moree!!


Business ni business yang sangat adil.
Business yang perlukan TEAMWORK sangat sangat~
 Kita tak perlu tunggu sehingga 20 tahun untuk mendapat income seperti BOSS kita.
Sebab dalam business ni,kita yang menentukan income kita :)

So, what are you waiting for?
Kita boleh jumpa sembang dulu,
then barulah you decide business proposal ni ok ke tak :)

email :
elyaelmo@gmail.com
019-6343027







7 comments:

Cinta Misteri said...

wahhhhh....bisnes apa ni ekya? perlukn howmany % commitment? CiM skang busy dgn family, kerja, study etc.....

Elya Roza said...

CiM : takpe CiM..kiter buat business Online je.. buat sama2 dengan rakan kongsi:)
ramai yang buat business ni ade commitment2 yg mcm CiM sebutkan..semua nak time freedom bersama keluarga..alhamdulillah berjaya dpt income besar.
jom kiter sembang nak ? 019-6343027

are_lin@yu said...

ni psl hai o tu eh

Kakzakie said...

Pada yg berminat bolehlah contact no. tu kan..

ashra said...

Business online ni jual produk eh? Nak tau ni dulu...hehe.

orked violet @ SYA said...

business ap elya? Sya nk skills nk persuade people sangat zero. huhu

Sya br foLLow elya =)
sya-orked.blogspot.com

Elya Roza said...

are lin ayu: aah...but do not assume anything first..because we are using the different way..more professional :)

kak zakie: aah kak:)

Ashra : aah product korset premium beautiful...or biozone food purifier..senang je nak jual..nnt u leh tgk kat entry2 elya ek...

orked : takpee..yg penting kene ade ilmu..elya akan ajar...
dalam bidang ape pun nak berjaya ,mesti perlukan ilmu dulu kan?ehehhe...if u r interested..contact elya k:)