14 February 2013

Wanita yang beranak secara C-sect patut pakai premium beautiful

Semalam Elya  terima email dari beberapa wanita yang  melahirkan anak secara C-sect (bedah) .Dierang tanya betol ke wanita C-sect boleh pakai  premium beautiful . Tak bahaya ke? Tak ketat sangat ke? 
Jawapan I...
Boleh.. Premium beautiful boleh dipakai oleh wanita yg beranak secara normal mahupun ceaser!
Sebab, fungsi Premium Beautiful ni sama je dengan bengkung tradiosional. Tambahan pada Premium Beautiful ni die ada FIR (far infrared ). So, corset ni mengecutkan peranakkan dengan cepat. Tak payah susah-susah pakai bengkung tradisional and bertungku.   Girdle pun tidak menekan bahagian peranakan kita. Sebab tu, bila pakai sangat selesa, orang tak sesak nafas.
Yang penting , ambik size yg betol, jangan terlalu ketat dan jangan terlalu longgar. Air pun jangan lupe minum at least 8 gelas besar satu hari.

Oh ya, bagi wanita yang baru keguguran pun sesuai pakai premium beautiful ni.This is the best treatment for you. Because dia akan bertindak 'mencuci' rahim anda. 

So what are you waiting for? This Premium Beautiful can last long! Memang tak rugi..macam-macam kegunaan dan kebaikkan yang korang boleh dapat. 

harga semua orang sudah tahu.


1.Size S-M :     RM2,400 
2.Size L- XXXXL :  RM 2,600. 

Cara Pembayaran:
1.Cash 
2.Credit Card (0% installment) -Visa & Master
3.Installment with Easy RHB


February ni, I ada special offer ! Hurry up. :)

email me :
elyaelmo@gmail.com
019-6343027

1 comment:

With Julia said...

Wauuuu bussines woman tuh, bgus lah mmg betul2 sokong bila wanita2 berkecimpung dlm dunia arena perniagaan...good job dear1 :) salam kenalan dari umi Qaiser...:)