12 March 2013

Back Pain and Slip Disc Ada Ubatnyaaaa~

credit to google

Bila duduk di kerusi ofis lama-lama..
Pernah kan rasa pinggang lenguh2..
Rasa macam nak tercabut pinggang tu pun ada kan?

Duduk pula asyik membongkok je
(tipu laa kalau korang kata takde...heheeh)

Korang tahu tak yang Premium Beautiful merupakan rawatan alternatif 
untuk sesiapa yg ada back pain and slip disc?



Kalau nak tahu, waist nipper, mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan.Juga berfungsi utk mengatasi masalah tulang belakang seperti bongkok,'slip-disc',sakit pinggang dan pengaliran darah. Suntikan FIR(Far Infrared Ray) paling banyak dalam tetulang bengkung tersebut.

Set pakaian ini diiktiraf oleh Persatuan Pakar Tulang Belakang  (Chiropractic Asscociation) dari America, Canada, Quebec


Hebatkan product ni? Sebab tu kami kata harga corset ni setanding dengan kualiti :)


p/s kalau lelaki, boleh pakai bahagian waist nipper sahaja untuk  membaiki postur badan and sakit2 pinggang.



Anything to ask?
contact me
elyaelmo@gmail.com

or 

what's app 
019-63430274

No comments: