18 March 2013

Buat business ni byr hutang PTPTN

Hi bloggers...
Ramai yg tnye peluang business dan free trip ke shanghai ni. Alhamdulillah. Bersyukur sgt2 diberi peluang buat business under GLAM kn. Buat partime pun boleh dpt bonus 4 figure ...dpt la bg family lebih... Dpt la byr hutang PTPTN yg tak tahu bila nk habis byr.
But Alhamdulillah dgn business ni sedikit sebanyak dpt Settel kn hutang2 lain dgn cepat. Kalau nk harapkn makan gaji shj, x tahu laa bila nk habis byr hutang2 ni...

Masa sihat ni la, kena kerja keras sikit. InsyaAllah ambik masa 2 thn je nk dpt income mcm manager kite,mungkin lebih. ..sungguh ni...
Zaman sekarang muda2 dah bnyk hutang, apa kata kite buat business buat duit lebih untuk tak nak ade hutang... I wil guide you ...trust my word
Jom kite dok sembang dulu. Dgr dulu br u decide... So far dgn GLAM mmg mudah sgtttt buat biz ni..
Cll me ya 019-6343027

No comments: