14 March 2013

FREE TRIP and Income 4 figures in just one month confirm!

Assalamualaikum semua......Ramai yg msg elya tnye..btol ke free trip ke shanghai....
ada pulak yg ckp..imposible la free.. mana ade dlm dunia ni bg free2 jee

btoll it's free..... ..let me explain to you ...jum kite ngeteh kt luar..benda free akn nk borak kt email.. dgr dulu...jgn nk assume ape2... org nk bg free trip and duit shopping rm10k pn xnk ek....

jum jum...jumpa.jgn risau..elya x mkn org..whatsapp ek...  0196343027 atau email :elyaelmo@gmail.com

2 comments:

lina said...

thanks elya sbb bagi idea utk bisnes online. ekceli memang dah plan pun bisnes online tu. cuma websitenye kita tak siapkan lagi.

elya jual pb ey? kita ada 1 set. tapi lepas czer aritu husband tak bagi pakai lagi. takut tempat jahit tu gam dia tak lekat betul- betul. ke boleh je nak pakai?

Elya Roza said...

hehe...best buat online ni babe...pasaran luass..sesiapa jee boleh jadi customer kiterr...
boleh jee pakai balik...after sebulan dah bolehh pakai pb dah :)

bila2 u whats app i k ..kiter borak2 019-6343027