10 March 2013

Garam Buluh elok untuk Sakit Lutut


Before this elya dah pernah share pasal garam buluh kan? 
So now, nak share testimonial my mom.
My mom mmg ada sakit2 lutut. Beliau tak boleh nak jalan jauh sangat.
 kalau jauh mesti sakit kaki sampai takleh nak jalan.
Then a month ago, I suggested her to take this Garam Buluh premier drink. Alhamdulillah lepas sebulan konsisten minum, dia bagi feedback  kaki dah rasa ringan. 
Berjalan jauh pun lutut dah rasa ok.

So if your parents face the same situation like my mom,cuba lah bagi mereka minum ni. InsyaAllah akan rasa ok. 

Orang ada darah tinggi pun boleh minum garam buluh ni ye, sebab garam ni bersifat alkali, tak macam garam yang kita biasa guna tu, ianya bersifat asid.

I saja nak share pasal ni sebab product bagus kan. 

Satu kotak tu ada 40 sachets.. boleh tahan sebulan lebih..
Harga pun tak mahal...
RM128  je.
Untuk kesihatan ibu bapa kita kan...apa la sangat kan..
jangan berkira ya :)
Sharing is caring...

if nak order what's app ya 
019-63430274
or email: elyaelmo@gmail.com



No comments: