10 March 2013

GLAMpreneurs now in London


Last Friday, GLAMpreneurs berangkat ke London and Paris. 
Trip ni ialah Free Trip fully sponsored by the company. Best gilaaa kan!
Sampai-sampai je KLIA, dah nmpak gelombang hijau kat sana.
excited!




With our beloved mentor, HANIS HAIZI

with business partners under Green leaders Academy Msia

me with CDMs in GLAM. They are young ,famous and rich.

Hanis Haizi berjaya membawa glampreneurs  seramai satu flight!
hebatkan?

kalau kiter kerja makan gaji, belum tentu lagi kita boleh pergi Free Trip ke overseas macam ni kan?
If dapat pergi pun, company akan hantar 2-3 orang je. Itu punn duit makan  tak cukop and duit shopping sendirian berhad , kan?

Dengan GLAM tak mustahil korang akan dapat FREE TRIP mcm ni. 
So, sesiapa yang nak join elya to Shanghai, cepat-cepat contact ok. 019-6343027 or
 email :elyaelmo@gmail.com
Kita pergi seramai yang mungkin..


mudah sangat nk dapatkan ticket ni.Nanti kita pegi ramai2 macam gamba kat atas ni.
Seronok !
Korang confirm dapat
Free 2 flight tickets, Free 5 stars hotel, Free meals, 
Duit shopping RM10K,
Kalau duit shopping tak cukop , sila  lebih ..heheeh


No comments: