04 March 2013

KINI SEMUA WANITA MAMPU MEMILIKI PREMIUM BEAUTIFUL :)

Hi all,
Ada yang pm elya  and tanya berapa harga premium beautiful ni?
ada yang cakap,  tak berkemampuan nak beli sebab mahal katanya...
And siap cakap agent lain jual murah jeee... FYI, yang nak jual murah tu, sebab derang nak habiskan stock derang, which is bukan size korang pun. If you beli dgn authorised Premium beautiful agent, korang akan dapat size yg betol and service yang tip top ok!

So, Sekaranggg...jangan risau yee.....
dengan kemudahan Easy RHB  semua WANITA yang ingin memakai Premium Beautiful mampu untuk beli ok....


1. RM189 sebulan untuk ansuran selama 12 bulan
2. RM 133 sebulan untuk ansuran selama 18 bulan
3. RM106 sebulan untuk ansuran selama 24 bulan
4. If nak lama sikit , RM58 sebulan selama 60 bulann


Kalau korang nak buat ansuran untuk lebih dari 2 tahun pun bolehh jugakkk.....mudahh kann?


WHAT YOU NEED TO DO :
1. Tidak perlu apa apa document... Anda bawak IC anda, pergi cawangan EASY RHB berdekatan anda. .
2. Tunggu 10 min untuk menunggu keputusan application anda:)


As simple as that :)

So, cepat2 contact elya!!! Anda akan dpat special price and free gift tauuu!!! [klik]

019-6343027
elyaelmo@gmail.com

2 comments:

meo188 said...

wah, menarik nie...


Meo's blog

Elya Roza said...

ehehhe....meh beli meh