11 March 2013

Restock Restock Restock


Sabtu lalu , gi stokis restock 5 hot selling items .

1) BBplus Collagen - For rebuild, renew, repair our skin. Collagen drink ni selamat..ibu mengandung pun boleh minum. Yang ni I bagi special price RM450 for 3 box, normal price RM474 . Banyak discount I bagi ni :)

2)Garam buluh - meningkatkan daya pemulihan dan menyelarakan fungsi badan  .Yang ni I bagi special price RM220 for 2 box , normal price RM256 .

3) Lactolite - menyingkirkan sisa bahan buangan untuk mengurangkan sembelit. (membersihkan usus kita) Yang ni I bagi special price RM410 for 3 box , normal price RM474 . Banyak discount I bagi ni :)

4) marine essence - dikenali sebagai sabun cerah ketiak.mengandungi garam buluh juga. Berfungsi untuk mencerahkan pigmentasi kulit yang bermasalah. kanak2  yang ada eczema boleh sangat guna sabun ni sebagai rawatan alternatif . Sabun ni I pakai 1 aweek ago. Memang bagus gila, ruam2 di badan tmakin hilang...and sabun ni bauu sangattt wangiiii. I recommend sangat sabun niii....Yang ni I bagi special price RM96, ada 3 bar dalam satu kotak , normal price RM106 .


5) Mineral coffee- mengandungi kopi rabusta dan garam organic dari korea. Aroma kopinya sangat wangiiiiiii. kaya dengan bahan mineral seperti magnesium dan dapat menghilangkan keletihan fizikal dan  mental. Dan ia juga dapat ,melegakan tekanan.


Elya dah guna and makan product2 di atas, and for me, mmg bagus ..sebab tu elya share dengan korang...Beli la product yang berkualiti untuk kesihatan kita ya. ..nak try setiap product satu kotak pun boleh. Elya akan bg you special price. Yang penting korang puas hati :... Sharing is caring kan :)



019-6343027
elyaelmo@gmail.com

No comments: