03 March 2013

Semalam tengok Bella Awards tak?

Assalamualaikum..

28/2/2013 yg lalu, My mentor siapa tak kenal, cdm celebirty Hanis Haizi msuk TV  dlm bella talk show....

Semalam 2/3/13, tengok Bella awards tak at NTV7?
Bella awards ni yang recognised woman achievement.
My Great Leader also the Founder of Green leader Academy  CDM Hanis Haizi  
and her husband CDM Razali Zain telah dijemput menjadi wakil untuk syarikat kesana.



Why the Company chose Hanis Haizi?
This is because high performance has been made by Green Leaders Group.
Sebab tu, in my previous entry, 
I always mention, choose the right GROUPchoose the right LEADER.





Premium Beautiful is one of the Main Sponsor of the Awards.






 So, apa nak argue lagi? We have 
good product, company pun well-established,
Great mentor to back us up ...
Business lain ada macam ni?
Cuba fikir-fikir..

Jangan skeptical sangat ye kawan-kawan...
jangan dengar dari orang yang tidak tahu apa-apa..

kalau bukan sekarang nak buat business bila lagi?
Bila kita masih sihat dan muda ni la, kene buat business.
Cari duit bnyk2 untuk family.
side income mmg perlu if kita duduk kat bandar ni.
[klik]
Because we dont know what will happen next....
At least kita dah berusaha dari awal


Let's do it together,
Nak tahu lebih lanjut , boleh contact elya, 
kita jumpa dan have a chit chat session...jgn risau saya tak makan org :)
019-6343027
elyaelmo@gmail.com



No comments: