11 March 2013

What body shape are you?


Bride to be akan pening bila nak pilih cutting wedding dress.  Kalau tersilap pilih, akan nampak aku tak berapa nk cantik.(ekeekek).

Tadi buat reserach,tiba-tiba jumpa info dibawah ni. Harap2 info ni dapat membantu kalian jugak. Info ini juga berguna untuk pemilihan baju raya, dinner, apa-apa majlis laa senang cerita.

What body Shape are you?

Pear Shaped
(Spoon Body Shaped)

This is the most common body shape - hips are wider than shoulders, waist is usually quite well defined.What suit's
StraplessV-neck or scooped necklines, possibly in off shoulder styles. A-line is the best shape, but avoid too full a skirtEmpress line can also work well. Diagonal draping on the bodice is very flattering.What to Avoid
Halter-necks or high cut necks make hips look bigger. Bias or straight cut dresses also emphasis hips, as do full, gathered or pleated skirts. Avoid any bulk around the hips. Mermaid styles just won't work.
Rectangle Shaped
Here the 
hips and shoulders are about the same width, and there is not much definition at the waist.What suit's
Go for a 
waistline with a V shape at the front to create the illusion of a smaller waist. Structured and corseted bodices with fairly full skirts also achieve this effect. Empire line styles particularly well as do bias cuts if you are tall. Keep necklines wide and use detailing either above or below the waist, not both.What to Avoid

Halter necks or high necks make the shoulders look narrow and as result do not flatter the waist. Avoid ruching or draping in the waist area. Straight cut dresses are in danger of making you look boxy.





I ada cadangan untuk  B2B yang  rasa tak berapa confiden dengan tubuh badan korang.


Boleh la cuba pakai premium beautiful corset. Corset ni sesuai untuk yang nak shape up kan body,untuk yang  nak betolkan posture badan...yang tengah berpantang..
 Dan banyak lagi kebaikkan corset ni,.
I gerenti you, memang akan puas hati bila pakai corset ni..hehe..
sebelum kahwin hingga la lepas beranak korang boleh pakai korset ni.
Worth buying!




for more info, boleh tengok dekat link ni 



019-6343027
elyaelmo@gmail.com


No comments: