02 April 2013

Cara-Cara Untuk Mengukur Size Badan Kita.

Premium Beautiful ni dibuat khas untuk semua orang.
 Setiap orang mempunyai size badan yang berlainan

So dalam entry ni elya nak ajar macam mana nak ukur size badan korang.

kita ader 4 measurements. 
Measurement mesti dalam Inci atau cm .Better bagi in CM

Repost from my mentor....

1. Measure your bust (dada / puncak).








2. Measure your underbust (bawah dada)

3. Measure your waist (pinggang)



 4. Last sekali measure your punggung.
-

Simple je.
Yang mana duduk luar KL ni, 
korang bagi measurement badan korang kat elya and elya will courier it.
Nanti elya akan bagi size corset yang sesuai dan selesa untuk tubuh badan korang.
Kalau korang rasa tak confident korang ukur dengan betol ke tak,
 no worries, Elya and business partner boleh datang tolong ukur kan.

So cepat2 la dapatkan set Premium Beautiful korang.
Harga berpatutan. very affordable.

I so accept cash , Credit card installment and Easy RHB monthly installement.

Hurry up get a special price from me. 
You will be surprised!!! :)
019-6343027
elyaelmo@gmail.com



No comments: