03 April 2013

GLAMpreneur Free Trip To London & Paris

Last month, Glampreneur was away to London & Paris for almost 10 days!
This was FOC trip from the company.
Di ulangi FREE .
Glampreneur hanya perlu bawak shopping sebanyak yang mahu.

Best buat business under GLAM ni.
Ramai-ramai dapat pergi melancong
 ke luar negara secara percuma.

Dekat London time Glampreneur pergi hari tu..
memang Cuaca kat sana sejukk sangattt...
memang bestt jalan2 dengan business partner..
ambik gamba...
shoppingg branded goods!
muda-muda ni laa nak merasa semua niii kann...
Dah tua-tua nanti nak pergi mmg boleh,
but tak selincah macam zaman muda la...heehhe

Korang layan jee laa picture kat bawah ni duluuu...























So amacam?
Best kann pergi Free Trip...
Company stabil...kukuh...asset banyak...
thats why company  tak teragak  untuk bg incentive
dalam betol FREE TRIP and bonus besar ...

Lain feeling nya kalau pergi sendirian berhad dengan pergi
dengan GLAMpreneur..

Lain sangat..

Kalau pergi sendirian berhad..
banyak benda kiter kene jimat cermat..
Kalau pergi dgn GLAMpreneur..fuhhhhhh...shopping and enjoy tak ingattt punye laaa..
sebab GLAMpreneur work hard, play hard!


So anyone nak follow elya ???
If you be a part of GLAMpreneur, You will get FREE TRIP 3 Times a Year.
Now tengah on Package to SHANGHAI .
bestt nyeeeeeeee......
Fully sponsored jugakk..boleh bawak ur husband juugakk ok :)

Jom you all!!
Kite buat sama2....kita enjoy kat Shanghai sama-sama....
together we achive more!
J
Tips nak berjaya dengan GLAMpreneur:
Just follow and duplicate je leader buat ape. 
Sebab leader tahu mana yang terbaik untuk business partner die,
 sebab mereka lebih makan garam dari kita kan.

Contact me !!
019-6343027
elyaelmo@gmail.com

No comments: