16 April 2013

GLAM's Award

Last week my mentor Hanis Haizi  awal2 dah inform dekat
 GLAMpreneurs datang awal sebab ada celebration untuk some of the GLAMprenuers.

Elya pun ape lagi, cepat2 datang GLAM
Sampai GLAM pun after magrib jugak lah.
Tengok2 GLAM dah nak full house. duduk belakang lah nampaknya...~


Atas meja dah dipenuhi dengan award untuk car fund achiever, 
100g achiever and Crown diamond Manager..


Gamba bawah ni antaranya ialah gamba2 car fund achiever and 
100g achiever(100,000 sales) 





Best tak korang tengok?
Dapat award dari pemimpin. 
Sebagai booster untuk kiter terus berjaya....
Kalau duduk dekat ofis....kita akan diraikan mcm ni tak?
bagi reward dekat diri sendiri ade lah kan...huhuhu~
maybe ada..tapi tak ramai yg akan dapat kan...

So, dengan join GLAMprenuer ni insyaAllah dapat mengubah kehidupan kiter...dapat capai impian kiter....
Yang penting choose the right mentor, choose the right group and follow the leader..

Ini memang tips turun temurun dari kesemua TOP GLAMpreneurs


So siapa yang teringin nak tahu apa itu GLAMpreneur ..
email elya ya elyaelmo@gmail.com
ataupun whats app 019-6343027


1 comment:

NinaAz said...

DAPAT REWARD TERSANGATLAHHH BEST!