01 April 2013

PERUBAHAN 360 - GLAMPRENUER

Kat entry ni elya nak share bukti-bukti perubahan dan kejayaan beberapa GLAMPRENEUR hasil canai dan didikan Hanis Haizi.
Dalam business ni kita hanya perlu duplicate je orang2 yang dah berjaya.As simple as that. Yang penting diri sendiri nak berubah atau tidak.

1.Hanis Haizi
Hanis ni dulu merupakan suri rumah sepenuh masa dulunya. Lepas beranak anak yg pertama, beliau took  the opportunity to do this business. Dari income RM3,000 ,siapa sangka dengan semangat yang tinggi untuk berubah hidup, now after 4 years income beliau telah menjadi jutawan dengan income mencecah RM200K sebulan . Dan beliau juga telah melahirkan ramai jutawan under academy beliau sendiri, iaitu GREEN LEADERS ACADEMY MALAYSIA. (GLAM)



Hanis dengan koleksi designer handbags nye. Chanel, Dior, Prada.and bnyk lagi..
Semuanya beliau dapat dari hasil titik peluhnya selama 4 tahun dalam business ni. 






2. Maisarah Ibrahim
Beliau merupakan salah seorang Top Glamprenuer under Hanis juga. Dulunya merupakan government servant sebagai seorang engineer. Korang tahu je la, anak dua orang masa tu, gaji pula sikit. Macam mana nak survive kan. Memikirkan tentang future anak2 beliau, kak Mai decided to venture into this business. Beliau follow and duplicate je cara Hanis bekerja.  After few months kak mai resign focus untuk buat business. Now after 4 years ,income beliau pun dah lebih dari RM100K sebulan.  

Sangat different kan dulu dengan sekarang? Bila buat business ni, kite akan sentiasa upgrade kan diri.



3. Naa Kamaruddin
Beliau juga merupakan salah seorang Top Glamprenuer under Hanis juga. Dengan hanya pemakaian Premium Beautiful, beliau mengambil langkah untuk ceburkan diri dalam business untuk earn extra income. Beliau follow and duplicate apa yang Hanis Haizi ajar. This business is about duplicate and follow je. Thats why ramai anak didik Hanis ni berjaya macam hanis.


Before buat business naa nampak baisa2 je..
After 1 year + , Naa dah berjaya mendapat pangkat yang tertinggi dalam business ni.
Daripada tak tahu apa, kerana semangat yang tinggi beliau berjaya macam HANIS HAIZI.



4. Sha Khalid
Kak Sha merupakan  Top Glamprenuer under Hanis Haizi juga. Dahulunya seorg engineer di IBM dengan gaji RM5K sebulan. Ibu kepada 2 anak lelaki ini bermula dengan  buat business secara part time sahaja. Kerana ingin berubah hidup yang lebih selesa , 
beliau tekad duplicate and follow Hanis bulat2. 

 Dalam masa setahun, beliau berjaya capai pangkat tertinggi mampu meraih income 30K-40K sebulan . Dan akhirnya beliau resign dari profession beliau di IBM dan focus kepada business.



Ramai lagi Top Glampreneurs under Hanis Haizi ni.  seperti gambar dibawah ni.
Semuanya muda-muda berlaka. Dan dahulunya memang dah ada profession sendiri. 
Dari ingin berubah hidup.....Glamour dan famous akan datang kemudian...



Korang dah nampak kan, bukti-bukti ni. 
Sebab tu mereka pilih GLAM and Hanis as their mentor.
Tiada rahsia , hanya perlu DUPLICATE and FOLLOW the Leader.
Sekejap je dalam masa 2 tahun  kita perlu korbankan. 
2 tahun ni tak lama tau, pejam celik pejam celik je.
Cube korang ingat balik ape perubahan yg korang dah achieve 
for the past 2 years
Memang ada yang masih selesa dengan keadaan yang ala ala kadar sahaja. 
Memang bersederhana itu baik. 
But if you can do more, why you choose to do less?
Think people..think.... :)


Let's be part of GLAMPRENEUR with ME and Hanis Haizi.
I promise...
Together we achive more.


019-6343027
elyaelmo@gmail.com


No comments: