02 April 2013

THE COMPANY

Alhamdulillah dipertemukan dengan bussiness ni
Selain product yang hebat, group dan mentor yang hebat...
Salah satu faktor yang membuatkan elya nak ceburkan diri dalam Glampreneur ni ialah kami buat business dengan Company yang sangat2 kukuh dan stabil. 

banyak sangat yang telah dicapai oleh syarikat. Seperti :  

Empat anugerah 'Best Under A Billion' selama empat tahun berturut-turut dari majalah Forbes Asia kepada our company bermula 2007. Satu-satunya syarikat dari Malaysia yang telah mencipta rekod sebegini. Anugerah ini ialah pemilihan 200 syarikat kecil dan sederhana dari Asia yang berprestasi paling cemerlang.  Anugerah  disampaikan oleh Christopher Forbes, Naib Pengerusi Forbes.


Mendapat pengiktirafan melalui Anugerah CSR Perdana Menteri 2009  di bawah kategori Pembangunan Wanita dari Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat. Anugerah disampaikan sendiri oleh Perdana Menteri, Dato' Sri Najib Tun Razak.

Menerima Anugerah Kecemerlangan Perniagaan Beretika 2010/2011 dengan pengiktirafan tertinggi dari Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan pada 9 Disember 2010.
Menerima Anugerah Kecemerlangan Perniagaan Beretika 2010/2011 dengan pengiktirafan tertinggi dari Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan pada 9 Disember 2010.and last but n0t least....
Syarikat yang mendapat Syariah Compliance di bawah Suruhanjaya Sekuriti


So, kenapa masih ragu2 dan tak yakin? 
Banyak pengiktirafan telah kiter dapat dr kerajaan.
Bukan calang2 company yang boleh dapat pengiktirafan mcm ni.

call me now
019-6343027


2 comments:

Mizz ErMa said...

semoga akak pon akak terus maju jaya macam mereka2 yang dah berjaya..=)

Elya Roza said...

Mizz Erma, tq sweetie...awak pun boleh jugak klo nak berjaya mcm derang :)