07 May 2013

TESTIMONIAL Sabun Marine Essence

2 bulan lamanya kami dilanda Tsunami Sabun Marine Essence also known as Sabun Ketiak..
Ada orang tanya, kenapa sabun ketiak, haha..
Actually memang ramai suka dengan sabun ni untuk sental ketiak mereka. sungguh ni! tak tipu.
Bunyi memang agak lucu, tapi hakikatnya memang sabun ni memang sangat tinggi permintaannya last 2 months.

Sampaikan HQ and stokis pun dah kehabisan Stok sabun ni!!
Korang boleh nampak tak bertapa hebatnya product ni??
Demand melebihi Supply...

But no worries, dalam minggu ni sabun ni insyaAllah akan sampai, if ada yang berminat nak beli, boleh order dulu ...once barang sampai je..I boleh terus post dekat you :)

Ok now I nak bg tahu apa kandungan sabun ni.
Sabun ini dirumuskan dengan Vitamin E, Garam Buluh,Glycerin, Tea Tree Oil, Aloe Vera , Pu-erh Tea, Liqourice Extract 


I tahu ramai kat luar sana mengalami kulit sensitif, alahan pada  habuk dan sebagainya, Sabun ni boleh diguna diseluruh badan kita. Yang mana kulit sensitif tu elok lah kalau uols cuba sabun ni. Dewasa dan Kanak-kanak boleh guna sabun ni. 
Baby yang ada eczema,kudis,ruam-ruam, orang dewasa yang ada masalah dark armpit, panau, pimples, gatal2 di celahan lipatan boleh cuba pakai sabun ni. 

eczema


Kudis







 pimples


dark armpit



So, boleh nampak kan banyak kegunaan yang kiter boleh perolehi dengan Sabun Marine Essence ni kan?

Since semua orang memang pakai sabun untuk mandi, why dont you bertukar kepada sabun Marine Essence ni untuk mendapat kulit yang sihat .

Cuba je dulu. Harga sekotak RM105 , ada 3 bar. 
Share2 dengan kawan2 atau pun family members.  Satu bar tu memang tahan almost 2 months.  
So far, we receive banyak positive feedback :)





If anyone of you nak jadi agent Sabun Marine Essence ni pun boleh contact elya. Sangat2 dialukan. Low capital needed.
 Seriously, memang senang gila nak jual sabun ni.
Ye lah, product bagus kan , benefit haruslah banyak kan :)


COntact me 019-6343027
email : elyaelmo@gmail.com

No comments: