03 July 2013

FREE TRIP TO GOLD COAST, AUSSIE :)

Assalamualaikum readers....how are you? lama betol tak update blog..bz yang amat...siang jadi banker..malam jadi GLAMpreneur..best best!! duduk KL ni kene buat keje lebih dari satu, kalau tak susah nak hidup * just saying* :)

By the way sekejap je dah setengah tahun kan. Apa pencapaian korang 6 bulan sebelum ni? 
For me Alhamdulillah kerja hakiki dekat ofis semakin teratur. Then buat business part time dengan GLAM bulan February hari tu, 
and Alhamdulillah within 2 months I dah qualified First FOC trip to KOREA [klik] . Mula- mula impian sekadar nak dapatkan side income RM3000 sebulan , akhirnya telah membuahkan hasil dengan mendapat FOC trip ..syukur. Semuanya berkat sokongan Mentor, leaders di GLAM juga. TEAMWORK .

However this is not the end of the world..hehe. 
Ada FOC trip baru je  announce hari ni ! 
We will be going to GOLD COAST , AUSSIE babe!
 Alhamdullilah I'm half way there. 

WE DO IT AS A TEAMWORK

What are you waiting for guys?
 lets be part of GLAMpreneur, build your business with GLAM.. WE are the pioneer in social media network marketing.

By being  a GLAMpreneur :

~you will enjoy your first income RM4500
~ FOC trip to Aussie
everything is fully sponsored...
 and many many more to come!!!

tak caya?
meh dengar I present business proposal dulu...
baru you decide...
dont simple assume first :)

whats app 019-6343027





2 comments:

Aty_Fared said...

Elya..share ngan aty pasal bisnes u ni...mcm menarik since aty pon dah jadi housewife..:)

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.648
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog