25 August 2013

CONGRATULATIONS TO ALL !


Semalam telah berlangsungnya anugerah SM/SSM award ni PGRM . Alhamdullilah diraikan oleh Mentor dan company. Yang penting keep on moving, jangan pernah putus asa. GLAMpreneurs sekali lagi rawk the stage and PGRM..woot woot!! Go Green Go gituuu~
Congratulations to all GLAMpreneurs and my beloved business partners yang datang jauh2 untuk ambik award..keep it up!

Lets the picture do the talking :)


pic credit to pbuncut

 sebelum tunggu giliran, ambik gamba dulu:)






oh muka suci gitu~



me and kak deena tengah tunggu turn nak naik pentas 


 Founder of GLAM. CDM Razali Zain and CDM Hanis Haizi .
Dua Insan yg banyak menolong usahawan2 baru dan melahirkan ramai jutawan muda






 love her so much.walau apa pun tomahan yang beliau terima,
 beliau sangat cekal dan kuat semangat. 

 me with syaz, GLAM Singapore 

 My protege aini and ayu  on stage! keep it up bebeh~
more to comeee


we are GLAMpreneurs!


 me and business partners wajib bergambar dengan mentor kami. Ambik aura daripada mereka. Bersyukur sangat dipertemukan jodoh bersama GLAM. Terima kasih Hanis and Raz yang tak putus2 berikan kami semangat yang luar biasa.








 macam tak cukop korum kan..
 * noly we are missing u.. get well soon darling *


 bila nampak je hanis, memang akan berebut nak bergamba dengan beliau
pernah dengar tak nak berjaya kena rapat2 dengan orang berjaya?





1,2,3 Go green goooo~




Ramai kan Family Green Leaders Group ni?
Lets be part of our family..
Every single thing will be guided.
Telah banyak kejayaan yang telah disumbangkan oleh GLAM kepada company

Mungkin ada yang tiba2 berubah fikiran disebabkan 
cerita2 yang kurang enak yang disebarkan..

Anda sebagai pembaca kena bijak menilai kedua-dua belah pihak :)

cheers 
019-6343027
elyaelmo@gmail.com

No comments: