29 August 2013

MINUM COFFEE NI MEMBANTU MENGAWAL BERAT BADAN...

Anda diantara kalian yang memang hantu coffee?
Haaa korang memang patut cuba mineral coffee ni..
Elya memang penggemar coffee..but due to orang kata perempuan tak elok minum nescafe banyak2..then elya pun kurangkan la minum... 
** tak tahulah kenapa orang kata perempuan tak elok kerap minum coffee..layankan je lahh...haha**

Nak dijadikan cerita, disebabkan asyik dengar orang kata minum mineral cofee ni sangat elok.. elya pun decide la cuba sekotak lu.....

## sebab ramai yang ada migrain minum coffee ni,  kesihatan bertambah baik...
 **member elya, bila minum coffee BIASA je..migrain menyerangg**

## Orang yang kerap letih, minum coffee ni insyaAllah bertambah tenaga..

## Orang yang kerap mengantuk, minum ni at least dengan minum coffee ni membantu derang untuk stayUp.. seriusly elya minum ni mmg sangat2 bertenaga..untuk yang ada shift malam tu, cuba la minum coffee ni

## sesuai untuk orang yang ada darah tinggi...kencing manis... sebab coffee ni mengandungi GARAM BULUH , bukan gula ya..

##  oh yaa!! untuk ya nak kurangkan berat badan, boleh cuba minum coffee ni.Kandungan CHLOROGENIC ACID yang tinggi dlm mineral coffee membantu mengurangkan berat badan. Ianya bukan sahaja boleh bagi tenaga, boleh buangkan toksin2 dalam badan kita, sebab bila minum ni kita senang nak membuanggg heeee. 
Tengok gamba dibawah ni, tergodaaa takkk????heehhe


Serba sedikit tentang MINERAL COFFEE ini : 

Aroma istimewa Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.

KEBERKESANAN : 
Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
Melegakan tekanan.

CARA PENGAMBILAN:
Bancuhkan sebungkus Mineral Coffee dengan 150ml air panas, boleh diminum selepas dikacau dengan rata.



HARGA: RM26 sahaja!  if beli banyak harga boleh nego! And kalau nak jadi agent pon boleh, boleh pergi ke GOLD COAST for FREE lagiiiii...


Testimonial dari customers: 





Seriously , coffee ni mmg sedappp....memang korang akan dapat rasa walaupun sepaket ...tak manissss ,tak tawarr...untuk kesihatan kita memang baguss...cuba dulu, memang tak akan nyesal :)
kene cepat ok...takot stok elya habiss nanti! If nak COD area Jalan sultan ismail, KL, Bandar Sri Permaisuri, Cheras KL, atau pun wangsa maju. Boleh contact elya ya. 

 019-63430274 atau email elyaelmo@gmail.com

No comments: