08 September 2013

FENOMENA MARINE ESSENCE (SABUN KETIAK DAN SHAMPOO KELEMUMUR)

Assalammualaikum semua... WAJIB baca info ini untuk kesihatan family anak2 anda...
ni nak cerita tentang product body care and syampoo jenama Marine Essence yang hangat diperkatakan..

Sebelum elya decide nak share dulu, elya cuba dulu pakai sendiri... lepas habis satu bar.....lepas habis satu botol... nampak sikit perubahan... Elya tak mengharapkan terus nampak perubahan ketara.. Tapi Alhamdulillah memang nampak kesan die selepas guna product ni, kulit kepala dah tak banyak kelemumur...kulit dah tak kering sangat....warna kulit dicelah pelipat semakin sekata.. 
Lain orang lain proses nya..ada cepat ada lambat...but just consisten guna...

Since Elya dan rakan2 yang lain dah rasa kebaikkan Product Marine Essence ni...ni nak share dengan korang kat luar tu..seriously cuba la product ni...Being me memang suka share benda2 yang sedap(macam kuih raya before this) and benda2 yang bagus... 
Sabun Marine Essence ni merupakan Sabun buatan Malaysia dirumuskan khas untuk :
*menyihatkan
*melembabkan
*meremajakan
And Diiktirafkan oleh IFRC 

7 Ramuan didalam product Marine Essence:
1.GLISERIN 
- Tidak mengeringkan kulit malah melembabkan kulit
2.GARAM BULUH 
-Sumber yang kaya dengan mineral antioksidan untuk kulit.
-Anti bakteria, anti alergi
3.EKSTRAK LIQUORICE 
- Mengurangkan perubahan warna, bintik-bintik hitam
- Mencerahkan pigmentasi kulit.
4.VITAMIN E 
-Anti penuaan. Menyembuhkan kulit yang bermasalah
5.MINYAK TEA TREEK OIL 
- Anti kulat, Anti bakteria
6.PHENO-SFE ( ekstrak teh PU-ERH) 
- Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan kulit
- Memperbaiki dan memperbaharui sel mati
- Anti Aging
7.ALOE VERA 
- Menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel sel kulit

SIAPA YANG SESUAI ?
*Dewasa dan Kanak kanak
*Alergi- Ruam ,Ekzema 
*Jerawat Batu, bintik-bintik halus
*Kesan Daki Tebal (Ketiak& Celah-celah pelipat badan)- leher,peha,lutut jari,kaki, perut
*Gigitan Nyamuk/Serangga
*Rekahan di tapak kaki
*Kulit mengelupas-jari, muka
*Kulit Kering -mulut,lutut,siku,kaki
*Bau Badan, bau ketiak,bau kaki


Tanggungjawab Kami sebagai agent untuk berkongsi tentang kebaikkan sesuatu product.... Tak percaya, terpulang pada individu..:) .Kita cuba iktiar guna product ini. Ikhtiar la selagi mampu..

Jangan berkira untuk kesihatan anda... cuba laa fikirkan tentang kesihatan sendiri dan family ya..:). Untuk yang berminat untuk menjadi agent DROPSHIP product marine essence ni.. boleh contact elya juga... Hidup di KL ni memang perlu ada side Income...nak buat side income kecil kecil-an pun boleh, product ni memang senang nak je nak jual:). 
nak tahu detail WA elya ok 019-6343027


Ada orang tanya besar mana size sabun ni....besarrr tapak tangan tau.. cer tengok  :)



No comments: