01 September 2013

HARGA MURAH UNTUK BIOZONE FOOD PURIFIER


Ramai yang tidak tahu  atau mungkin buat buat tidak tahu makanan mentah yang kita banyak mengandungi bahan-bahan kimia yang merbahaya. Cuba kita kaji ramai muda mudi diserang penyakit-penyakit seperti high kolestrol, sakit jantung, darah tinggi , kanser dan macam macam lagi. Salah satu sebab ialah daripada pemakanan kita. Contoh nya ayam disuntik hormone, antibiotic disuntik untuk  jadikan ayam2 ni gebu gebu dalam masa yag singkat.

Actually elya tahu ramai yang sedar , Biozone Food purifier ni MEMANG bagus...tapi sorry to say elya agak pelik ada yang kata product ni sangat mahal. nanti dah sakit, bil hospital mahal ke tak ? Padahal beli gadget or benda2 yang lain yang tidak mendatangkan manfaat dengan harga RM2000 keatas mampu. * ok agak pelik disitu*

Biozone ni ada warranty selama setahun, Service maintainance FOC selama 2 tahun.
Kalau nak bayar ansuran,  RM1,750 retail price , Sebulan RM200 .
If ada yang yang beli secara cash atau credit card, harga Biozone RM1500 .

Mahal ke?
For me untuk mendapatkan kesihatan yang baik, kita jangan berkira tentang product yang berkualiti begini . anda perlu buat research tentang biozone ni, fikir tentang pemakanan kita. Elya tahu if product ni advertise di televisyen, pasti ramai yang berpusu pusu membelinya..kan?

Now elya nak offer harga murah  untuk pembaca2 elya ..

NOW u can get RM1500  untuk satu Biozone Food Purifier 
this is the best price i can offer you. Kalau ada yang offer bawah RM1500 itu semua dusta..ehhehe... mungkin second hand siapa tahu?atau pun dia tidak akan tolong anda jika terdapat kerosakkan dengan machine ni...hehe

Dapatkan lah BIOZONE FOOD PURIFIER  untuk elakkan penyakit kronik 10 tahun akan datang...


so jangan lah pandang remeh kualiti makanan yg anda makan.. nanti dah dapat penyakit banyak pulak bil hospital yang perlu bayar...

tak salah sama2 kita beringat  untuk kepentingan bersama :)

Gambar dibawah ni gambar2 sebelum dan selepas menggunakan BIOZONE FOOD PURIFIER.









No comments: