04 September 2013

KOREA....*Counting Days*


In less than 14 days...i will be flying off to Korea with other GLAMpreneurs yang qualified for this frea trip .....*tak sabarrrr*

I buat business ni sebab pertama nak cari side income..nak buat backup untuk future... Seriously, siapa yg cakap buat business dgn GLAM ni hanya orang orang kaya sahaja, anda silap... Think before you speak..

But Alhamdulillah, macam Elya cakap in my previous entry, kita tak tahu kita punya potensi diri..Jangan give up..jangan berhenti berharap....Alhamdulillah.. memang tak sangka , dikurniakan kesempatan dan rezeki  qualified pulak first trip dgn GLAM....pergi ke Korea ..memang tak pernah langsung berangan...huhuh

Oh now, tak tahu nak packing ape...being me mmg selalu bawak baju banyak2 end up tak pakai pun.haha....ape nak shopping untuk family ku kat sana...haha....Ada suggestion tak? apa yang boleh di shopping ...kain pasang ada tak sana? pls pls bagi idea sayang sayang sekalian.... tak kesah..cerita je okkk:)

So, anyone of you masih tercari cari peluang side income. Please do consider this business...mula2 mmg kita target untuk cari duit lebih..kalau kita work hard.work with the Team..insyaAllah dgn Kuasa Tuhan kita pasti akan dapat ganjaran and kita akan dapat FREE trip ke GOLD COAST AUSTRALIA.... tak nak ke? Ada cara nya sayang.....

Lets DUIT babyy...

Email me : elyaelmo@gmail.com
0196343027

No comments: