11 September 2013

SYAMPOO MARINE ESSENCE SESUAI UNTUK WANITA BERTUDUNG


Tiba tiba gamba dato' Siti Nurhaliza kan!! hehehe . Ada sebab kenapa elya letak gambar Dato'
masih ingat entry tentang Fenomena Marine Essence[KLIK SINI]

Ada diantara korang yang ada masalah kelemumur? itchy scalp?Ok meh nak cerita ni.... Kulit kepala elya memang sensitif....syampoo selalu bertukar ganti. Asal ada orang promote syampoo2 dekat salon mesti beli...haha..

Then nak dijadikan cerita, company keluarkan product Marine Essence dalam bentuk Syampoo..then apa lagi cuba pakai. Nak dijadikan cerita, hari pertama guna tu....seriously wangiiiii gilaa! And wangi die tu mmg tahan sampai malam tauu! I tak tipu... *tipu dosa* . Setelah sebotol habis, memang nampak perubahan dekat kepala, kelemumur dah  semakin kurang. Husband pun cakap elya dah kurang menggaruk kepala..haha.

Kalau korang baca entry elya  sebelum ni [KLIK SINI ] , tahu kan kandungan dalam syampoo ada Garam Buluh.  serba sedikit tentang Garam Buluh, ianya memang bagus untuk kesihatan..bagus untuk membuang toksin dan kesan pencemaran...*ok sila buat research sekarang hehe* 

Syampoo Marine Essence memang sesuai untuk semua lapisan masyarakat, tak kira dewasa mahupun kanak kanak. Kat sini elya nak tekankan kepada wanita yang bertudung.Elya tahu ade sesetengah nya selalu mengalami masalah kepala yg kerap gatal2 kan, rambut gugur, kelemumur banyak.  Korang cuba lah syampoo dari jenama ini..so far, memang banyk dah positive feedback. .  Lagi satu, senang nak bawak kemana.....! 

Nak Cuba? if nak COD area bandar sri permaisuri ,cheras ke...KLCC ke... Wangsa maju ke....
lemme know ya  0196343027

No comments: