23 September 2013

WANG BESAR LAGI


Dikala semua sedang  menunggu gaji yang akan kunjung tiba.... 
nasib baik la ada back up hasil daripada buat business dengan GLAM. Sebelum berangkat pergi Korea agak kalut sikit, tak sempat tgk bonus yang ada dalam account ... Alhamdulillah, peningkat hari demi hari.

Dulu mula mula agak risau kalau business ni tak menjadi. Tapi lama kelamaan rasa syok pulak.. everymonth dapat bonus... Dikala duit gaji tak masuk lagi, dapat laa guna kan duit business untuk cover apa apa yang patut.. Selain itu, buat business ni, kita dapat bantu business partner yang sangat2 committed dengan business ni. 
InsyaAllah if kita betol-betol berusaha , kita akan dapat habuannya.

Siapa yng berminat nak cari sde income? Do pm me and i will present the business proposal. Jangan tunggu lama lama sangat, nanti menyesal .Orang lain dah merasa, bila lagi turn anda ? 

Cepat2 nak bonus RM4500 next month tak? Pm elya laju laju oK.. nak jumpa kat area KLCC after office hour pun boleh.. 

email : elyaelmo@gmail.com
019-6343027



No comments: