02 October 2013

DAY 2: FREE TRIP TO SEOUL, KOREA

ok ini sambungan dari entry sebelum ni . sila klik sini

Hari kedua, tema biru kiterang hari tu! awalpagi semua orang dah berkumpul .udara pagi memang best kat sana. windyyy jee.....~

Seperti biasa, kiterang pergi breakfast dulu di itaewon street tu. Then lepas makan je, activity shopping bermula lagi! Our next stop was Paju Premium Outlet . One thing I perasan GLAMpreneur memang suka shoppinggg... Yes! we do love shopping.. thats why all of us buat side income dengan GLAM. Buat business, satu hari nanti capai target financial freedom! :)

pic credit tu faroukharun.com




dekat bawah ni gamba gedik gedik ayam..hehe














 hanis haizi's protege 









churros ni serius sedap..hehehe...

Then, tour guide bawa kami ke sini.






aksi lompat sudah bermula!


Petang tu kami ke Lotte World. Ianya merupakan disneyland di Korea. We really had fun dekat sana, though nak tunggu Que tu  sangat sangat lama.




Kiterang sempat naik yang ini...hehe













Then our dinner was served by Iron Bull. 
pic credit tu faroukharun.com



Tak sempat naik ride ni. 
Nak balas dendam kat Gold Coast nanti...muahaha


After we back to Hotel,malam nye tu, kami keluar. Jalan Jalan menghirup udara and nak tgk night view di negara orang :)
We decided to take the subway... 

kira duit cukop tak nak naik subway..haha

jakun haha









our late supper 

cute! sayang nak minum


So cene? Syok tak korang tengok ?
Besttt gi business dengan GLAMprenuer yang lain..
Semuanya sekepala..
Jom join kami ke Gold Coast Australia pulak...
Hotel, meals, transportation semua ditanggung beresss!!

Contact me 019-6343027
elyaelmo@gmail.com 

Tungguuuuuuu~ to be continued lagi :)

No comments: