20 October 2013

DAY 3: FREE TRIP TO SEOUL, KOREA

Ya ampunn..lama betol laa nak habiskan cerita pasal Korea ni...hehee.maaf korang , sibuk sikit bantu business partner elya untuk fight ke Gold Coast, kata pun TEAMWORK kan.. hehee. Btw, yang mana baru singgah blog elya ni, entry ni merupakan FREE TRIP elya ke KOREA September lalu. korang dah baca dulu  Day 1 and Day 2 ni dulu ok. Then, baca ni sambungannya la eh..

Seperti biasa pagi-pagi gi ke Itaewon Street untuk breakfast.  Lepas breakfast macam biasa lah ,bergambar sakan. We really had fun kat sana. 













 first timer gi FOC trip dgn GLAM 
masa ni kene bercakap dekat depan . Nervous kot..haha






Then pergi ke LOTTE World Duty FREE

My mentor ! 

ok perasan cute.haha

 ambik aura beg DIOR..fuh fuh fuh....target untuk next year..insyaAllah .kene kerja kuat


Then, kiterang ke Han River pulak untuk Lunch. What a nice view.  Tapi kalau malam2 lagi cantik kot ..



 welcome bebehhhhhh

 ready for lunch

 starter..hihi






then kiterang ke Myeongdong Market. macam-macam ada kat sini. Shawl , skin care, baju-baju.. macam2 lah.. Face Mask , Foot Mask, segala mask lah memang bersepah2 dorang jual dekat sana. Tak tahu mana yang bagus . Banyak sangat brand nye.  Elya tak banyak shopping pun. Time tu rasa macam penat, kaki melecet.huhu.





 air ni sedap. Lemon campur sprite kot. 

  oh first time masuk LUSH. ermm menarikk.....

Thats all for 3rd day. Sorry lah banyak letak gamba je. If you all nak tahu detail boleh je whats app elya or email..elya akan citer ..hehe

Best tau buat business ni...dapat incentive pergi melancong macam ni. Tak payah bayar pun yu ols...
Package GOLD Coast still on ni...
lets coffee! 
elya boleh tunjukkan untuk dapat kan extra income RM5000

019-6343027






No comments: