16 October 2013

DYNAMIC ENTREPRENEUR PROGRAM

Alhamdullilah.. ini ialah kali kedua elya attend Dynamic Entrepreneur Program yang bertempat di Setia City mall convention Centre. Seminar ni bukan sebarang seminar. Kalau inginkan kejayaan yang luar biasa, kita perlu juga pengisian yang luar biasa. Seminar kali ni memang lain daripada yang lain. Betol-betol rasa membara hati ni! 
before start, kita breakfast dulu


Speaker tak lain tak bukan, Winston Wong, merupakan Former President of MBF Holdings,  Former President of the Malaysian Rubber Glove Manufacturers' Association etc . Beliau betol-betol berjaya membawa satu 'impact' kepada GLAMpreneur yang hadir pada hari tu. fuhh fuhhh...setiap apa ilmu yang diturunkan tentang Network Marketing sangat2 membuka minda ramai participant pada hari itu. Satu yang kerap ditekan kepada kami semua, kitabuat business ni, untuk jangka masa panjang. Bukannya baru buat 6 bulan, terus expect sudah kaya... Ini bukan skin cepat kaya ..hehe. Jadi ilmu perlu sentiasa upgrade. 






Budaya yang diterapkan di GLAM






Sebelah petang telah disediakan workshop dimana cara-cara hendak buat appoinment,  protokol semasa buat business sharing  diajar.. hebat tak business ni?
Semua benda diajar.. apa yang perlu dirisaukan?



Kini, network Marketing telah memasuki satu fasa dimana ramai telah diceburi oleh ramai golongan2 professional .
Ramai yang salah faham dengan konsep business GLAM ni. memang tak sama dengan network marketing yang lain. Kena dengar dulu ,baru faham

Jumpa kami dipuncak kejayaan . 



  bersama founder of GLAM Hanis Haizi and co Founder Razali Zain











Alhamdulillah..Kami sudah bersedia ke GOLD COAST!!!!

Alhamdulillah..sejak elya join GLAM, memang selalu bersikap positif. For me, business ni mmg senang....Resipinya ialah  hanya perlu Follow je leader kita sebab mereka sudah makan 'garam' dari kita.  ilmu sentiasa diberikan..tinggal kita bertindak aje..
Kena selalu berfikiran positif.,,, kena bersikap terbuka....InsyaAllah kejayaan pasti berpihak pada kita...

Siapa nak ikut elya ke GOLD COAST secara percuma?? angkat tangannnnn??

019-6343027 
elyaelmo@gmail.com

No comments: