25 October 2013

GOLD COAST OH GOLD COAST

Hi semuaa..... Salam jumaa! aneyong haseyoooo???heeeee
dah baca belom FREE TRIP elya ke KOREA before this? haa belom? meh baca dulu ..baca cepat...ehehehe [klik sini] [klik sini] .. hari ke-4 belom draft lagi...mggu ni ek.ehhe.. eh meh layan video ni jugak, confirm teruja! [klik sini]

Ok,Belom habis story pasal Free trip Korea, elya nak bukak cerita baru pulak!!?bolehh??heeeee. Actually, Tak sabar nak ke Gold Coast Australia...fuh fuh fuhhhhh.... Ever since join GLAM ni, memang elya looking forward FREE trip yang company provide kan. Boleh bawak husband sekali yeay!  it's fully sponsored.Semuanye sponsored.Dari makan,hotel, transpostation ..semua lahhh.. tak yah risau dah.  Dulu buat business dengan GLAM, nak rebut income RM3000  je. NAk tahu tak? ELya buat part time je darlings2. Alhamdulillah , I made it with my business partner and of course with the strong support by my business mentor/leader hanis haizi and razali zain. 
Bila sama2 buat dengan business partner, bantu business partner, Alhamdulillah dapat lebih dari RM3000. dapat pulak FREE TRIP. bak kata pepatah, the more you give, the more you'll get.  Memang best business ni, Alhamdulillah i made the right choice, chose the right mentor and group. berjaya ambik peluang. Kalau tak rebut peluang dulu ,mungkin elya berada di tempat yg sama jeee...huhuh....

Lets layan dulu gamba2 di Gold Coast.

Tak sabar nye nak naik ride ni, masa kat Disneyland KOREA tak dapat naik semua ride...orang ramaii yang amat.



Teringin nak pegang kangroo!! wohhhhh

dolphin!

waaaaaaaaaaaa!!!

subhanallah..cantik....






Apa lagi yang best kat Australia ek?
Oh ya...anyone of you nak tahu macam mana nak dpt kan FREE trip ni and nak tahu tentang business GLAM ni ? meh WA elya 019-6343027
jgn risau elya tak makan org :p


No comments: