24 November 2013

MAJLIS ULANGTAHUN SYARIKAT YANG KE 21

Alhamdulillah , pada 9 haribulan November lalu sempat menghadirkan diri di Majlis Ulangtahun syarikat yang ke 21 di MIECC , serdang. Wah , 21 tahun sudah usia syarikat ! Dengan pencapaian syarikat yang sangat kukuh...yang semakin hari semakin meningkat. Sangat-sangat bangga menjadi sebahagian entreprenuer yang bernaung dibawahnya. 

Jom layan gamba2 :)



 ni make up artis yang mekap kan elya pagi tu , kak anna.http://annashahana.blogspot.com/
make up die ok, elya suka.  memang elya request nak tahan sampai malam, so that memang gak tebal jugak la kot foundation die letak. hehe.

me and business partner azura  bergamba dengan our top glampreneurs, cdm naa and bakal cdm kak lin.

 performance by misha omar

 with cdm shaliza aziz

 with our founder razali zain sebelum goyang duyu !!


yeayy goyang duyu dah startt. Wakil dari GLAM berucap di Majlis Ulangtahun syarikat . bangga!

gambar wajib bersama mentor kesayangan .


To be continuedd....GLAM Dinner menyusul di next entry :)

No comments: