15 January 2013

Oh, bila lagi

Oh..
soalan-soalan lepas kahwin sgt mencabar..
Orang sekeliling asyik2 tanya," bila nak dapat anak ni"?
"bila lagi?".."korang bila lagi? jgn lambat2"

bila dengar sangat sentap.. tapi buat diam je.
imune..
Kalau  mood tak bagus,time tu mmg akan maki je kot.
Pernah je.
Yes, memang pernah.haha.

Aku confuse, tahu tak mereka anak tu merupakan rezeki dari Allah.
aku rasa mereka tahu, tapi buat2 tak tahu kot.
Kalau tanya sekadar bertanya kosong tanpa bertanya berjela jela.. aku ok.
Kalau yg tidak rapat tanya lebih2, aku tak boleh terima.
maaf.

manusia ni bermacam ragam.
Ada yg suka share kalau dia dah pregnant..ada yg akan share kalau dia sakit..even ada yg akan share kalau dia  keguguran dengan public.
Itu hak masing-masing. terpulang.
Aku...
aku suka berdiam dulu...
taknak share ape2 lg.. nanti mengundang bnyk spekulasi..
suka simpan dulu.

berita yang tidak best, definitely akan disimpan sendiri.
berita gembira memang akan dikongsi. InsyaAllah
tunggu masa yg sesuai je ..




01 January 2013

HAPPY 2013 YO MY READERS!



   SEMOGA TAHUN 2013 DIMURAHKAN REZEKI  OLEH ALLAH SWT ..
   AMIN :)