28 February 2013

TIADA YANG MUSTAHIL DALAM BUSINESS NI...

   Entry ni sambungan dari entry terdahulu [klik]

    Kalau di ofis, supervisor kita merupakan orang yang bagi kite guidance and tips macam mana nak handle task or project yg kita dapat. So, konsep dalam bisness ni sama je dgn di tempat kerja.

So, dalam business ni pun ada leader yang akan tunjuk jalan kepada kita, yang membimbing kita daripada tak tau buat online marketing ,boleh tahu. Daripada tak berani , jadi berani. daripada selalu berfikiran negative, jadi positive. 

    Elya banyak belajar dari CDM Hanis Haizi, iaitu Mentor elya dalam business ni. Menurut Cdm Hanis, dulu beliau  sangat pendiam,tak ramai kawan, takot2 nak buat business, tak confident, semua la yang negative. But, semua alasan2 tu beliau tolak ke tepi untuk mencapai impiannya. 

     Dalam business ,memang akan ada ups dan down . Itu normal. Nak berjaya..nak senang, jiwa mesti kental. Disebalik kejayaan Hanis Haizi dengan business Premium Beautiful ini, banyak dugaan dan cabaran yang telah beliau tempuhi. Actually before this, Hanis hanyalah seorang suri rumah sepenuh masa .Then sampai satu tahap, beliau  terfikir untuk keluar dari comfort zone , and  decided to join this Premium Beautiful business  to earn extra income eventhough husband beliau pada masa tu tidak bersetuju.... [full story here]

        Dengan hanya menggunakan Social Media such as facebook and blogging, beliau berjaya mempunyai rakan2 kongsi dan dapat mengembangkan business Premium Beautiful ke beberapa buah negara dan  kini telah mencipta fenomenanya tersendiri. 

  So moral of the story, nak buat business tak semestinya kite mesti dengan kawan-kawan yg kita kenal.Dengan orang tak kenal pun boleh jadi. Actually dgn adanya social media seseorang tu boleh kenal ramai kawan dan generate extra income.

            just a plain housewife before

hanis and raz 


Hanis with her first Business partner 

     Dengan hanya menggunakan Social Media sahaja,CDM Hanis telah berjaya generate 6 figure income! And she's the PIONEER  OF ONLINE MARKETING in this wonderful business. 
Hebat kan ? Kita pun boleh jadi macam beliau



Hanis berjaya  membawa rakan-rakan kongsi dalam satu flight. 




Dan juga telah menubuhkan 
GREEN LEADERS ACADEMY MALAYSIA 
untuk melahirkan lebih ramai lagi online marketing entrepreneur.
(Ilmu dekat sini FREE ye)




masuk tv lagi!(bella talk show)


      So dekat sini elya nak bagi tahu,Tiada yang mustahil dalabusiness premium beautiful ni.  This business is about helping others and nak ada time freedom satu hari nanti. Yang penting kita ada niat untuk berubah dan berIMPIAN  besar.

        Tips business dengan Green Leader Group ni senang je. Just FOLLOW THE LEADER dan Hati kena bulat dengan Pemimpin.  Kelebihan group kita, kita hanya guna facebook / Instagram / Blog untuk buat business ni.  Product well -known,so  senang je nak jual via social media. Mentor dan leader tidak akan biarkan kita  seorang malah akan sentiasa bersama kita. Because in this business we do it as a TEAM.

       Jom sama2 kita keluar dari comfort zone kita.Setiap kejayaan perlukan pengorbanan. Lakukan pengorbanan sementara kita masih sihat ini.Belom apa-apa lagi , jangan ada perasaan takut, if kita layankan perasaan takut tu, memang tak akan bawak kemana. 

Challenge Youself!
Let's do it together,
Together everyone achieve more.

Nak join green leaders group?
 boleh contact elya :
elyaelmo@gmail.com
019-6343027

My own testimoni using BBplus Collagen


assalamualaikum semua!!!
how are you?
Arini nak share testimonial bbplus collagen..hehe
Dulu kulit elya mmg tak berapa nak elok..ade jerawat2 ..kulit kasar..
dah macam2 product guna, jenama X.jenama Y,jenama Z,
 but semua tak jalan sebb semua tu menghakis kulit. 
Then pergi jumpa pakar kulit dekat bangunan DBKL,(Skin specialist Dato' Siti jugak, wah gitu!I pernah terserempak dgn die kat sana..hehe)
Tiap hari kene makan ubat doctor, antibiotik la..ubat itu..ubat ini..but not lasting..I makan almost 2 tahun lebih..
Effect die macam2, sampai satu tahap, disebabkan salah makan ubat doctor, tiba2 ada ketumbuhan kat muka, kene buat minor operation!huhuh..
nak dijadikan cerita, Baru2 ni I cuba minum BBplus Collagen. Untuk bersihkan dari dalaman dulu.
Dia tak sama dgn collagen biasa. Tak perlu rebus ke ape. 
Satu hari I minum satu sashet. Minum masa breakfast or dinner.
Almost 1 bulan elya guna. Ada perubahan.Kulit semakin lembut, and moist. Bila period, jerawat tak keluar besar2 da...
 U don expect muka terus licinnnn la kan haha..Klau tiba2 licin tu something wrong with the product:)
step by step
 FISH collagen ni selamat untk semua...tak menghakis kulit pun...

So, I mmg recommend if anyone of U ada masalah kulit..minum BBplus collagen dulu.
Baikki dalaman U all dulu, then bila makeup baru nampak smooth and cantik.
eh, pregnant lady pun boleh minum ye...
and ibu tgh pantang pun boleh, sebb ada org minum , 
susu dia makin bertambah :)
no harm to try
iF ANYONE of  you nak cuba boleh contact elya ye. I will give u special price.
Tak cuba tak tahu.
I tak akan share if product tu tak bagus :)
boleh refer kat link ni


yours truly :)
019-63430274
elyaelmo@gmail.com

26 February 2013

Business Partner ohhh Business partner!!!

Kenapa elya perlukan business partner?

Ok let me explain.



kalau kita teringin nak makan Mc D
perlu ke kita pergi US untuk makan ?
Jawapannya takde pulak kan.
Sebab apa? 
sebab Mc D da bukak Franchise dalam M'sia ni.
So, peminat2 Mc D tak perlu buang duit naik fly ke US 
semata2 nak makan MC Donald.

Ini lah dinamakan Franchise marketing business.

"The franchise is an alternative to building 'chain stores' to distribute goods that avoids the investments and liability of a chain."

So konsep nya sama je.

Kenapa elya perlukan bisness partner di KL atau di luar KL?
Sebab elya nak bukak 'chain stores' atau branches di tempat anda.
Sebab Permintaan yang sangat tinggi untuk corset
 Premium beautiful ni di semua tempat.
Sebab apa permintaan tinggi?
Sebab corset ni corset kesihatan.
 selagi ada golongan wanita , selagi tu lah demand PB akn meningkat..
sebab wanita ni kan suka cantik..nak badan cantik dan sihat..
 nak shape up body ..nak berpantang kan?

So, if ada business partner di area anda,
at least easy for customer to buy the corset kan.

Sama-sama kita share product yang bagus.
Sama-sama kita cari extra income.
Sama-sama kite tolong menolong antara satu sama lain.


Dengan business Premium Beautiful ni,
Jadi member serendah RM50 sahaja.
1st bonus anda confirm dapat RM3,000- RM4,500
Belom lagi benefit-benefit lain yang company akan bagi.
Dapat FREE trip ke ShangHai ..best nyeee!!!!!

InsyaAllah your life will be changed.
It has proven.

Tiada apa yang perlu dirisau.
Takot itu ..takot iniii...semuanya mainan perasaan...
apa nak ditakotkan?
Belom dengar...Belom tgk...Belom cuba dah menyerah kalah..

Product bagus,well konwn, 15 tahun dipasaran,
Company listed dalam BSKL,
Ada Mentor dan Leader yang akan sama-sama bantu kita.
Business lain ada?

Mereka yang dah berjaya ni semuanya 
pernah melalui fasa macam kita ni.

Yang pening kena ada ilmu untuk buat business ni.
kalau takde ilmu memang la tak pandai nak jual..
Ilmu dekat GLAM ni freee jeeee...
Macam dulu ...kita pergi belaja di Uni/Kolej 
sebab nak dpt kan ilmu and dapatkan kerja kan after grad kan?
So, dlm business pun sama....


Apa yang best nya Online Business ni?
Nama pun online business kan, 
so kita hanya guna online marketing, such as
blog, facebook, instagram , twitter etc
Medium yang sangat sangat mudah untuk berbisnes zaman sekarang.
Anda pakai product and anda share benefit yang anda dapat dengan pemakaian Premium Beautiful atau penggunaan BioZOne Food purifier. Either one.
Semudah itu .

Time pun sangat flexible.
Business ni business profesional.
Kita tak redah or ketuk rumah orang
 untuk jual product.

If anda mempunyai pekerjaan
 tetap di ofis, 
anda masih boleh buat business ni,
masing2 dah ada account FB, Instagram kan?
sebab business ni hanya dihujung jariiii!!!
Zaman sekarang tak sama macam 5 thn yang lepas,
Semuanya kuasa dihujung jari!! heheh

Daripada kita on FB, Instagram like gamba, 
like status orang sahaja, 
apa kata kita gunakan kemudahan ni 
untuk generate extra income.


Seriously tak susah pun
Business ni ..
jangan dengar kata2 negative orang..
tgk contoh2 orang yang dah berjaya.
Tengok group2 yang dah berjayaa....
Anda tidak akan buat sorang2.
Kita akan buat sama-sama as a team.

The leader's success depends on the success 
of the business partner

So it's win win situation. :)

Nanti kita boleh ambik gamba ala ala 
next top model mcm dibawah ni.
Best kan?

Green leaders Group


Just follow the leader.

InsyAllah dengan izinNya 
 Together Everyone Achieve More.


 Come and be my business partner!
nak dengar dulu pun bole..
kalau tak tahu..kene laa tanya kan?

email/ what's app  elya k :
elyaelmo@gmail.com
019-6343027




20 February 2013

PROMOTION!!PROMOTION!!!FROM 20-28 FEBRUARY 2013

Ting Ting Tingggggg!!

Ada orang email elya 
"Premium Beautiful and Biozone Food Purifier ni takda rebate ke?"

So sorry ..belum ada lg for this year...
But..But...Butttt
From 20 Feb - 28 Feb ni 
I have Special Promo For 
Premium Beautiful(PB) Set and 
Biozone Food Purifier (BFP) Set. 
Limited to 8 Set Only!!!!

happy tak ?happy tak? :D

For Premium Beautiful :
RM2300 FLAT RATE FOR ALL SIZES 
(normal price : RM2400-RM2600)

For Biozone Food Purifier:
RM1700
(normal price : RM1750)

and 
You will get 

FREE 1 box BB Plus Collagen Worth RM180
OR
worth RM128

OR
FREE 1 box Nurich Lacto-Lite 
worth RM158



OFFER VALID UNTIL 28 FEBRUARY ONLY..!!!!!

WHAT ARE YOU WAITING FOR?
Call /what's app me 
NOW!!
019-6343027

PROMOTION VALID FOR CASH PAYMENT, CREDIT CARD AND  INSTALLMENT WITH EASY RHB ONLY...

:)

19 February 2013

CALLING FOR B2B!


Hi B2B!
Elya tau mesti ada diantara korang tengah resah nak 
kuruskan badan untuk wedding korang nanti kan?

no worries....

If korang nak SHAPE UP BODY before big day korang,
What I can suggest you is...
You pakai premium beautiful and minum Lacto Lite ni.
dalam seminggu mesti akan nampak result!
Provided you kena konsisten and disiplin tau.



Cara-cara:
1. Pakai Premium beautiul 8 jam sehari
2.Campurkan 1 bungkus Nurich Lacto-Lite ke dalam 200ml air bersuhu bilik, jus buah-buahan like Bliss yogurt, sebungkus setiap pagi dan malam.



Dengan premium beautiful ni,bukan sahaja untuk kesihatan 
you all,

1. baju tampak kemas di badan,
ikut alur bentuk badan kita 

2.Nampak curvy bila pakai baju pengantin.
Lemak2 berlebihan akan tersembunyik :D

3. Sesiapa yg mempunyai badan yg agak flabby akan nampak pinggang yg ramping.

Spare-tyre pun akan hilang tau!! 

4.Baju yg ketat dpt pakai semula :) 

5.Persediaan untuk menghindar penyakit rahim...

barah payudara ..etc

6. Lepas kahwin nanti, you boleh pakai lagi corset ni. 

7. Masa berpantang pun you masih boleh pakai tau!


Tak rugi kan you all beli?
dari anak dara sampai dah beranak boleh sarung



 What are you waiting for?
what's app or call me 
Now!!
019-6343027



18 February 2013

She in NONA and BELLA Talk Show

Finally , i got this Magazine!fuhhh fuhh fuhhhhhh..
beli semata-mata nak tgk my mentor dalam magazine Nona, March issue...hehe.
Sebagai bukti business ni business betol2 dan
 merupakan business profesional.
Cuba korang bayangkan  macam mana 
Business corset boleh jadi business Professional,
Think ...


tadaaaaa!!




Who is she?
She is My Mentor 
She is My Great Leader
She is a Motivator
She is Young and Rich
She is the Pioneer Online Marketing Entrepreuneur of 
Premium Beautiful 
She is the Founder of Green Leaders Academy Msia
From rm3000 ..
now she earns RM200K ++ per month

She keeps inspiring women to succeed like her...
From plain housewife now she become a succesful 
online entreprenuer.

From Nobody become Somebody


To be a good leader , you have to be a good follower.

Wanna be like her?
Let's be part of of Green Leaders Group

Choose the right group and the right business!


Contact me 019-6343027



And also, 
Hari ni my Mentor ada recording dgn Bella Talk Show.
Tak sabar nk tgk  di NT7..
nnt I update k:)



gamba ni elya ambik dari instagram :)


17 February 2013

SIDE INCOME WITH STARTING INCOME RM3000!!

Adakah anda benar-benar berpuas hati dengan 
kehidupan anda sekarang?

Pernahkah anda terfikir tentang masa depan anda?
masa depan keluarga anda?

mempunyai kebebasan masa bersama anak-anak anda?

Dapatkah anda menampung kehidupan pada
 masa hadapan dengan pendapatan yang diterima?


Pernahkah  anda terfikir untuk hidup selesa ,bebas hutang
dan bebas berbelanja apa sahaja?

Pernahkah anda  terfikir untuk membahagiakan ibu bapa
 dengan memberi wang yang lebih 
kepada mereka?

Bayangkan diri anda dalam masa 2 tahun ....
Apa yang akan terjadi pada diri anda dan keluarga? masih sama?

It is time to change!
Henti memberi alasan!
Setiap kejayaan memang memerlukan pengorbanan.
pengorbanan untuk masa depan...

Masa depan kita, 
kita yang perlu mencorakkannya.
Let's do it together
I Promise!
I will help you along the way!
We will work as a TEAM


#Part Time or Full Time
#housewife pun boleh join
#Flexibile Working Hour
#Using Facebook, Blogging, Instagram 
to earn extra income
#You will get starting income RM3000
#FREE Oversea Trip
#and many many moree!!


Business ni business yang sangat adil.
Business yang perlukan TEAMWORK sangat sangat~
 Kita tak perlu tunggu sehingga 20 tahun untuk mendapat income seperti BOSS kita.
Sebab dalam business ni,kita yang menentukan income kita :)

So, what are you waiting for?
Kita boleh jumpa sembang dulu,
then barulah you decide business proposal ni ok ke tak :)

email :
elyaelmo@gmail.com
019-6343027







Happy Weekend to My Stalker(s) :)


Happy weekend stalker(s)..
I know you stalk(s) my page everyday :)
Be kind to me plssssss:)

15 February 2013

Rahsia kecantikkan semulajadi wanita.......

Wah..tajuk...tak tahan..!!hihihi
Dulu tak jaga kulit sangat...
Makin nak masuk 3 series ni..
makin perlu jaga kulit kan...
makin nak masuk 3 series ni
kolagen makin kurang dan seterusnya kulit cepat kusam ...berkedut...dan rosak...

Kalau korang nak tahu,
Kolagen membentuk 70% daripada lapisan dermis kulit. Ia merupakan bahan utama dalam kulit, tulang, rawan dan pelbagai tisu penghubung di dalam badan kita. Kolagen membantu pertumbuhan semula kulit baru serta mengekalkan kelembutan kulit. 
Di dalam sendi rawan, ia berfungsi sebagai kusyen untuk mengurangkan bebanan terhadap sistem struktur badan terutama pada pinggul, sendi dan lutut.

Banyak-banyak product kolagen di pasaran luar. Elya lebih gemar dengan BB plus collagen ni sebab senang disediakan dan sedap macam rasa rebina!

Tiap malam before tidur or before breakfast elya  akan campurkan 1 paket(5g) BB Plus ke dalam 150ml air (macam gambar dibawah).Then,Kacau dan minum!Minum satu sekali sehari je, sebelum makan ataupun sebelum tidur.Oh ya! tak boleh  guna air panas ye

Pesakit diabetes dan wanita mengandung boleh minum ye,ianya selamat...dan bagus untuk kesiahatan anda..no worries :)

Ramuan Utama :
Kolagen ikan terhidrolisis, ekstrak biji anggur, Vitamin C, jus bunga roselle, jus buah blackcurrant, serat epal, inulin   




BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi. Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia.

Bagaimana BB Plus Bertindak?
1. Memulih  - Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida kolagen bagi
                         rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah
2. Membina - Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida  
3. Memperbaharui -  Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru


Bagaimanakah dengan aksi perlindungan antioksida tambahan?

#Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan daripada sinaran UV dan radikal bebas. 
#Ekstrak biji anggur dengan OPC (oligomeric proanthocyanidins) mengurangkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit.
#Vitamin C dan roselle menguatkan rantaian kolagen, melindungi kolagen di dalam dermis kulit dan menggalakkan proses sintesis


Bagaimanakah BB Plus dapat meningkatkan kualiti kulit?
#Serat epal dan inulin (serat diet) menggalakkan pencerahan kulit melalui proses detoksifikasi.



 Agak2 korang nak try tak? Memang sedap...rasa rebina...bila letak ice, sedapp gile! Harga pun berpatutan if nak compare product2 lain di pasaran :)
 1 kotak ni ada 20 sachets
Harga promosi untuk bulan February:
1 kotak RM170
(Free postage untuk semenanjung)
If nak beli lebih dari sekotak, jangan risau, 
discount menanti anda...:)
If nak try 5 Sachets dulu pun boleh...RM50 sahaja


Contact me for more info ok :)
elyaelmo@gmail.com
019-63430274
yours truly ;)

14 February 2013

Wanita yang beranak secara C-sect patut pakai premium beautiful

Semalam Elya  terima email dari beberapa wanita yang  melahirkan anak secara C-sect (bedah) .Dierang tanya betol ke wanita C-sect boleh pakai  premium beautiful . Tak bahaya ke? Tak ketat sangat ke? 
Jawapan I...
Boleh.. Premium beautiful boleh dipakai oleh wanita yg beranak secara normal mahupun ceaser!
Sebab, fungsi Premium Beautiful ni sama je dengan bengkung tradiosional. Tambahan pada Premium Beautiful ni die ada FIR (far infrared ). So, corset ni mengecutkan peranakkan dengan cepat. Tak payah susah-susah pakai bengkung tradisional and bertungku.   Girdle pun tidak menekan bahagian peranakan kita. Sebab tu, bila pakai sangat selesa, orang tak sesak nafas.
Yang penting , ambik size yg betol, jangan terlalu ketat dan jangan terlalu longgar. Air pun jangan lupe minum at least 8 gelas besar satu hari.

Oh ya, bagi wanita yang baru keguguran pun sesuai pakai premium beautiful ni.This is the best treatment for you. Because dia akan bertindak 'mencuci' rahim anda. 

So what are you waiting for? This Premium Beautiful can last long! Memang tak rugi..macam-macam kegunaan dan kebaikkan yang korang boleh dapat. 

harga semua orang sudah tahu.


1.Size S-M :     RM2,400 
2.Size L- XXXXL :  RM 2,600. 

Cara Pembayaran:
1.Cash 
2.Credit Card (0% installment) -Visa & Master
3.Installment with Easy RHB


February ni, I ada special offer ! Hurry up. :)

email me :
elyaelmo@gmail.com
019-6343027

KISAH BENAR: Tak sangka cyst ovary ku kecut..

Hi semua pembaca,

Mesti semua nak tau testimoni dari diri saya sendiri kan.
Ok, perubahan yang ketara yang saya tidak sangka ialah Premium beautiful ni, boleh mengecutkan cyst ovary. 
Ok actually elya dah lama ade set Premium beautiful corset ni. Tapi pakai on off .Tak konsisten. Bukan sebab tak selesa, sebab malas.haha. Lepas kawen je lagi jarang pakai. Don't know why.haish. Tapi nasib baik la badan tak naik mendadak. ehem :p

Nak dipendekkan cerita.

Last year, tergerak hati gi pakar saja nak buat papsmear.Check punya check, doctor sahkan elya ada cyst ovary.Time tu mmg tak tau nak cakap ape,tiba-tiba je dah air mata bergenang..huhu.

Doctor suggest buat operation buang cyst tu sebab dah besar.Elya taknak,tak bersedia kata ku. Doctor takleh nak paksa la kan, dia suruh balik fikir2 kan dulu. Bila dah ready call buat appointment. Balik rumah, hati berbelah bagi, teringat member elya pernah cakap Premium beautiful ni boleh kecutkan cyst. Apa lagi, Elya pun pakai balik Premium beautiful consistently 8 jam setiap hari. sebab tahu dalam corset ni ada FIR, tu yang yakin cyst ni boleh kecut.
Elya tawakal je time tu. Berserah.....

Lepas pakai selama sebulan, pergi klinik balik check. Doctor kata size cyst tu dah kecut sikit. Alhamdulillah...dengan izinNya  cyst  ovary ku kecut ,aku pakai Premium beautiful sebagai bantuan tambahan... lega sangat dengar time tu. Tapi doctor still nasihatkan buat operation buang cyst ni secepat mungkin if nak conceive secepat mungkin. Time tu memang berserabut otak, nak or tak nak. Actually kalau elya tak nak buat operation pun takpe, pakai je Premium beautiful tu. Tapi since Insurance elya pun cover, malas nak fikir panjang, hati pun tengah kacau kan,elya agreed untuk operate.

Kalau insurance tak cover aritu, Elya maybe akan konsisten pakai Premium Beautiful since dah nampak kecut sikit walaupun ambik masa.

Huish, bila dah buat operation tu, sakit die macam orang beranak ceaser( orang kata ). Berpantang pun macam orang beranak ceaser. huhu. Nasib baik dapat MC 2 minggu. Lepas 2 minggu, aku sarungkan premium beautiful tu, untuk betolkan balik rahim.
Moga-moga lepas ni ade rezeki baby :) . Aminnn 

So moral of the story,
Prevention better than cure. Wanita sekarang kene berjaga-jaga dari segi pemakanan kita. Ada diantara kita yang jarang ambik tahu dalaman macam mana. If anyone of you yang rasa dalaman tak selesa ke atau yang alami benda yang sama mcm elya ni, elya suggest you cepat-cepat pergi hospital atau konsisten pakai corset Premium Beautiful ni at least 3 bulan, boleh nampak result cyst tu hari demi hari akan mengecut.

As i told you before, corset ni merupakan pelaburan sepanjang hayat kita. Siapa sangka corset yang berwarna hitam ini, terdapat banyakk kebaikkan dengan memakainya :)

Don't judge a book by its cover  :)


Kat sini bukan nak bergantung harap dengan corset ni semata mata.  kita bergantung harap dengan Allah, kita hanya mampu berdoa dan berusaha mencari penawar.

Ok setakat ini saja sharing session kita buat ari ni :)
Saya share berdasarkan pengalaman, if ada yang still tak percaya, terpulang.
Yang mana baik datang dari Allah, yang buruk datang dari diri elya sendiri.

Kalau ada yang nak pakai premium beautiful ni, contact Elya . Elya akan bagi special offer sempena raya cina ni :)

Info yang lain boleh klik sini untuk baca [klik1] , [klik 2] , [klik 3]


anything to ask?
email : elyaelmo@gmail.com
what's app : 019-6343027

13 February 2013

Testimoni dari Pengguna Premium Beautiful

As Salam korang!
Elya nak share testimoni tentang Premium Beautiful ni, sebagai bukti bahawa product ni bukan sebarang product :)




Kak selina dari kampung baru:(perbualan melalui phone)
"Bila akak pakai premium beautiful,automatically posture badan kita akan tegak,maksudnya tak bongkok...... Bila pakai premium beautiful ni,period akak lancar dan tak ada senggugut. kalau tak mesti berguling-guling sakit....
Menurut beliau dulu beliau memang ada masalah dengan period. Alhamdulillah, now period dah teratur.

Aku tak sangka dgn begitu cepat,tidak smpai sebulan mereka telah mendapat result yg sgt menggembirakan hati mereka dan aku sendiri. Benar! Premium Beautiful corset bnyk membantu dr segi kesihatan dalaman dan kecantikan luaran wanita. Ia sangat practical dan economical.Pemilihan size yg betol akan membentuk kembali badan seperti sebelum melahirkan anak. Malahan akan menampakkan muda dari usia sebenar.
Badan yg tidak dijaga senang menampakkan anda tua dari usia sebenar. Yang mana berbadan kecil pun harus memakai corset ini kerana Premium Beautiful ini tersangatlah bagus dan ia merangkumi 70% kesihatan dan 30% kecantikan.
Zaman sekarang penyakit datang menyerang tak kira masa. Prevention is better than cure orang kata.



Ni la serba sedikit tentang corset ni. Ramai yang tak sangka corset yang serba hitam ni ada banyakkk kelebihan. It is magic luxury corset! Cuba dulu baru dapat rasa .

Buat la keputusan segera dgn memakai Premium Beautiful.Anda akan dpt melihat kesannya tidak smpai sebulan pun.Percayalah!!~



boleh klik sini untuk baca [klik1] , [klik 2] , [klik 3]


anything  to ask?
u can contact me :

email : elyaelmo@gmail.com

what's app : 019-6343027

Servis Kereta sanggup berhabisan....Servis badan ?

Hi semua, 
Biasa tak dengar kalau nak kereta tahan lama, kena la servis sekerap yang mungkin.Tukar minyak hitam, tukar tayar..tuka itu..tuka ini. Yang tak patut tukar pun ,tuka in advance..ish ish ish..
Semua ni kita sanggup berhabisan.

Tapi kalau nak badan tahan lama,segelintir dari kita susah nak mengeluarkan duit. Banyak sangat alasan itu dan ini. Setuju tak? 
Elya tau ade je yg tak setuju....hihih

Ni nak bagi tahu kawan2 ....
Semua orang tahu kan, Premium beautiful  ni merupakan luxury corset. Corset ni lah yang dapat membantu servicekan badan kita

Servis macam mana?

relax..relax....Ok,let me explain.
Setiap part pada corset tu mewakili kebaikkannya masing-masing. Kalau kawan2 lupa boleh refer kat sini [klik] dan sini [klik] . Yang mana yang longgar-longgar tu di ketat kan....yang mana menggelebeh, dikemaskan.....yang mana ade stretch mark, slowly akan hilang...Yang penting, size premium beautiful anda kena betol .(get the correct size from authorise pb agent, like me :) )



















dapat mengemaskan dan menyorokkan lemak2 .

Mesti ada yang tidak percaya atas keberkesanan premium beautiful ni disebabkan terlampau banyak sangat terpengaruh dengan orang yang mengatakan ianya tidak bagus.

Macam ni..
Satu je la kawan2 fikir, kalau lah corset ni tak bagus, tidak ada kesemua kebaikkan diatas...
mana mungkin corset ni boleh bertahan selama 15 tahun di pasaran mana mungkin mendapat pengiktirafan SUPERBRAND
mana mungkin sentiasa mendapat permintaan yang tinggi sehingga..
mana mungkin menjadi penaja utama kepada program Gadis Melayu


Before you assume, learn the fact :)




Anything to ask?
contact me
elyaelmo@gmail.com

or 

what's app 
019-63430274

12 February 2013

Me, Myself and Cheese Naan

Entry ni sambungan dari entry ni [klik]

Since sangap sangat duduk rumah..
since badan pun dah sehat kan.
Elya ajak husband keluar jalan2 sekitar Midvalley
Nak ambik udara luar.
Hamboi!Dah pandai camwhore dalam kereta :p


malam tu makan cheese naan kat real beriani house at jalan tar!
this is the best cheese naan in KL.
Aduh aku tak abeh-abeh nak promote cheese naan ni.
Dah promote dekat instagram nak promote dekat blog pulak.
Laku la kedai mamak ni lepas ni. haha.



terliur kan?haha


ok itu aje nak story mory.
Jum pakat ramai2 follow Instagram elya :p
cari elyaroza ek :)
tq tq