31 March 2013

GLAMPRENEURSHIP... For You To Know

Hi all,

Banyak soalan dari my silent reader and client yang curious tentang Glamprenuership under Green Leaders Academy M'sia. I have few things nak clarify with you all. Hope all of u will understand. :-)


1. Berapa modal nak join Glamprenuer?
    Modal sangat flexible. Serendah RM50 je .

2. Glampreneur ni kena jual barang ke? 
    Yes darling. Nama pun business ,Semua business akan melibatkan transaction Jual dan beli.Kita bukan buat skim cepat kaya. Same goes to Glampreneur.  Kita ada beberapa product yang hebat  yang mendapat demand yang sangat tinggi sehingga hari ini. So far yang hot selling ialah Premium beautiful dan BioZone Food Purifier.

3. Senang tak buat business ni?
    Dengan GLAM senanggggggg sangat darling. Sebab dengan GLAM kiter buat business using social media( FB, Instagram and Blog) . Flexible time. Barang pun ada superbrand and lifetime warranty .Premium Beautiful ni dah 20 tahun dalam pasaran. dari zaman mak mak kite lagi dah ade. Even mak elya pun pemakai tegar Premium beautiful okey!
Sehingga kini, permintaan Premium Beautiful ni makin hari makin tinggi. Sebab semua wanita nak nmpak cantik dan sihat . kalau tak laku, dah discontinued dari market. Biozone Food Purifier bertindak sebagai penapis makanan . permintaan terhadap penapis makanan ni pun makin tinggi. Setiap rumah nowadays memang perlu guna food purifier ni. Fungsi penapis makanan ni sama je fungsi nye dengan penapis air iaitu menapis sisa toksin dan  bendasing dalam makanan .
So tidak ada alasan business ni susah nak buat :)

4. Saya tak pandai bercakap, macam mana nak buat business ni?
    Ye ke tak pandai cakap? selama ni tak bercakap ke...hahaha... Dulu masa kecik , kita pun tak pandai bercakap. Tapi lepas kiter tempuhi satu fasa dimana proses pembesaran dan pembelajaran , kita boleh je bercakap ye tak? So, Jangan risau darling, semua orang bermula dari bawah. Apa gunanya Elya and Hanis Haizi as your business partner kan. Kami memang sentiasa tolong antara satu sama lain.


5. Saya tak ada blog
    If tak ade blog tak ape. Elya boleh ajar awak buat. Senang and sekejap je nak buat. Tak ambik masa satu hari pun nak buat :).  Rugi sgt sgt tak de blog.  Kita tak payah nak bukak kedai pun. Nowadays makcik2 pun ade blog untuk buat extra income. kite yang muda2 ni kena la ade blog juga.  Hanis Haizi dulu, hanya dengan blog sahaja die expand business die.  Dengan adanya blog ni, pasaran sangat luas. . Dengan blog lah sesiapa je boleh jadi customer u darling. Dah ade platform free nak buat duit, akan tak nak?

6. Buat business ni kena cari orang ke? Saya tak pandai nak approach orang and tak suka nak approach orang.
   Kita tak cari orang darling. Elya mana ade keluar cari2 orang . Under GLAM, ramai orang yang berebut2 nak jadi usahawan under GLAM. Terms yang betol ialah kiter buka FRANCHISE dengan mengembangkan business kita. Contoh macam Starbuck, Mc D , KFC. Merata-rata senang kite nak jumpa. Sebab demand sangat tinggi. Imagine kalau Mc Donald hanya di UK je, akan kite nak pergi ke UK semata mata nak makan Mc donald.hehe. Same goes to GLAMPRENUER, now Glampreneur dah ade merata tempat not only di Msia. Now kita dah ada di Singapore, Brunei dan Qatar. Hebatkan penangan Glampreneur. what you have to do,kita share tentang product kite, share tentang peluang business, CONFIRM ramai nak join sebab kita ada product, leader dan company yang hebat!

7. Ada ke orang nak beli corset mahal ni?
    Siapa kata Premium Beautiful mahal? dari dulu sehingga sekarang harga die maintain tak naik-naik. If  you compare dengan corset lain Premium beautiful yang paling murah. Apa sangat la dibandingkan dengan kesihatan kita. Kalau kiter masuk hospital pun  beribu-ribu juga. Premium beautiful ni sebagai rawatan alternatif kite sementara kiter masih sihat ni kan. Banyak sangat benefit yang kiter dapat dengan pemakaian premium beautiful ni. Sumore you tak payah pakai lingerie lain da. Pakai je corset premium beautiful ni. Dari anak dara sampai la mak orang boleh pakai. Long term investment kan. Cuba you buat kira-kira, tak mahal sebenarnya kan. Handphone rm2000++ boleh beli, akan pakaian dalam untuk kesihatan diri berkira kan?

Now ,berbalik pada diri kita. Bila dapat peluang untuk berubah hidup, macam-macam alasan letak dihadapan. Macam2 negative thought di fikiran kita. Dulu bila kita dapat peluang masuk University untuk dapatkan Degree, pernah tak kiter fikir soalan-soalan seperti : "what if aku tak berjaya..what if aku tak lulus exam ..what if aku tak dapat 4 flat ...." tak ade kan? Kita dah tak fikir ape dah. Further je studies kiter kat U tu.  Sebab kite memang tahu dengan ada nya DEGREE lah kiter boleh dapat kan pekerjaan sebagai executive di dalam mana2 company.

So, sama juga dengan business ni. If korang dah dapat peluang , just grab it. Ini namanye rezeki. kenapa perlu fikirkan segala benda2 negative padahal korang belum start lagi pun. Makin lama korang fikir. tanggungjawab makin banyak dihadapan. Tapi hidup ala kadar lagi. Bagi peluang untuk diri you berubah. Nak berubah memang perlukan pengorbanan. Tak lama, sekejap je. Jangan risau, kita buat sama-sama. Together we achive more darling.


Contact me for more info 019-6343027 , elyaelmo@gmail.com

27 March 2013

WE ARE NOW HIRING!!


Full time, part time, anytime are most welcome!!

019-6343027

EXCUSES PLEASE GO AWAY!




"There was no time"
"Is this my job ?"
"I have got too much work"
"I have already told the person responsible"

All these are excuses that we give to
 someone who offer you an opportunity.

Setiap orang masing -masing ada potensi dalam diri ..
Jom kita buangkan alasan jauh2..
contact me 019-6343027

  


25 March 2013

Harlem Shake GLAM in London & Paris


Dulu fenomena Gangnam style
Now fenomena  Harlem Shake pulak..
Enjoy watching bebehh..
hahhaha
Harlem Shake GLAMpreneurs in London & Paris.

Glampreneurs had fun in London & Paris !
Fyi, ni pun Free Trip by the company...
best gila!!



Wanna be part of Glampreneur?

You will get :
*Free Trip 3 times a year 
(current package is Shanghai)
*4-5-6 figures incomes
*desired designer handbag
*Car fund
*desired house

do not hesitate to contact me!
019-6343027
elyaelmo@gmail.com



HANIS HAIZI ON HIJABISTA AS COVERGIRL!

My beloved mentor is on Hijabista magazine!
Get your copy today!




mogul idola di usia Muda








Business ni bukan business cikai-cikai.
Mentor kami ni yang dulu hanya seorang suri rumah biasa,
Now berjaya menolong ramai wanita untuk menjadi seperti beliau..
Beliau juga telah mendapat perhatian dari 
media massa dan media cetak.



** Muda ni lah kene buat business..
dah tua-tua nanti dah tak larat dahh nak buat duit lebih..
hutang yang akan bertambah.... **

Be extraordinary people!


Do not hesitate to ask me if you wanna be part of
GLAMpreneur.
019-6343027
elyarlmo@gmail.com

Self reward

      
Morning all...
Alhamdulillah.
Self reward....


I blog with BE Write

21 March 2013

Nak Jadi Senang,kena lah Keluar dari COMFORT ZONE....


Ramai orang nak senang..
Ramai yang nak kaya...
Ramai yang iri hati dengan kekayaan dan kejayaan orang lain.
 Tapi bila diberi peluang untuk mendapatkan 'kejayaan' itu..
pelbagai alasan diberikan.
masing-masing tidak mahu berusaha lebih.
Taknak keluar dari comfort zone.
Takot hendak melakukan perubahan.
mahu bersikap tunggu dan lihat sahaja...

TAHU TAK... 
orang2 yg berjaya semuanya akan melalui fasa dimana mereka keluar dari comfort zone untuk menjadi seorang luar biasa.

Umur semakin meningkat...
commitment dan tanggungan makin bertambah...
Simpanan dan harta untuk anak-anak makin bertambah tak?
Fikir-fikirkan....



QUOTED FROM MY LEADER 

"Macam mana kita nak dapatkan hasil 
yang berbeza 
Jika kita masih lakukan perkara yang SAMA?
Just do it Now!!"


Berminat nak jadi business partner I and 
nak FREE travel to Shanghai?
feel free to contact me
Kiterang akan guide you sampai berjaya. 
InsyaAllah. semua dengan IzinNya. 
yang penting kite berusaha.


019-6343027

elyaelmo@gmail.com

IPAD MINI vs TAB 2 10.1 ,pening nak pilih




VS


Siapa kaki gadget..
help me to choose ..
which one better ?
I suka brand apple, gamba cantik.
SamsungTab 2 pulak ..smart,
screen besar ..puas hati tgk..
aduhh benci btol bila kene buat pilihan..huhu
help helpp...


18 March 2013

Buat business ni byr hutang PTPTN

Hi bloggers...
Ramai yg tnye peluang business dan free trip ke shanghai ni. Alhamdulillah. Bersyukur sgt2 diberi peluang buat business under GLAM kn. Buat partime pun boleh dpt bonus 4 figure ...dpt la bg family lebih... Dpt la byr hutang PTPTN yg tak tahu bila nk habis byr.
But Alhamdulillah dgn business ni sedikit sebanyak dpt Settel kn hutang2 lain dgn cepat. Kalau nk harapkn makan gaji shj, x tahu laa bila nk habis byr hutang2 ni...

Masa sihat ni la, kena kerja keras sikit. InsyaAllah ambik masa 2 thn je nk dpt income mcm manager kite,mungkin lebih. ..sungguh ni...
Zaman sekarang muda2 dah bnyk hutang, apa kata kite buat business buat duit lebih untuk tak nak ade hutang... I wil guide you ...trust my word
Jom kite dok sembang dulu. Dgr dulu br u decide... So far dgn GLAM mmg mudah sgtttt buat biz ni..
Cll me ya 019-6343027

17 March 2013

APA TU GREEN LEADERS ACADEMY MALAYSIA

Mesti ramai yang tertanya- tanya apa itu GLAM? Ape itu Green leaders Academy Malaysia. Agak kerap jugak elya sebut dalam blog kan. GLAM ialah singkatan daripada Green leaders Academy Malaysia. Ianya merupakan Business centre untuk Green Team di bawah naungan Hanis Haizi dan Razali Zain



Founder GLAM ialah CDM Hanis Haizi dan pasangannya Razali Zain . Dua insan ni merupakan pasangan suami isteri yang muda dan sangat2 berjaya  .Tujuan mereka berdua ni menubuhkan GLAM  ialah untuk dijadikan trainning centre untuk new comers especially golongan muda dan professional yang tidak tahu apa-apa tentang business ni dan  develop skill golongan2 muda untuk menjadi online marketing entrepreneur untuk menggenggam monthly income 4-6 figures.



Dalam GLAM, banyak ilmu tentang online marketing / SOCIAL MEDIA MARKETING  akan diajar.Kita akan diajar dan focus how to generate income via instagram, blogging , facebook dan twitter .Sebab nowadays this is the most important tools dalam dunia marketing. If kita attend seminar social media marketing  kat luar, selalu nya kita kena bayar beribu-ribu , and yang belum tentu boleh workable dalam business kita. Tetapi dengan GLAM, tiada bayaran, FREE  je. Sekerap mana kita nak attend, it's up to you.

Normally GLAM akan bawa 1-2 flight pergi FREE TRIP yang company telah sediakan. SO, cuba you all bayangkan, ramai tak business partner under GLAM? Kalau kita kerja di ofis, berapa orang company kita akan sponsor business trip untuk staff? paling sikit seorang, paling bnyk 3-5 orang kan? Itu pun hanya Hotel dan flight sahaja di-sponsored.

Kesimpulannya, buat business kene tengok siapa MENTOR kita dan pilih GROUP yang betol.  kenapa?
ok, kiter kalau nak further studies, mesti nak cari UNiversity yang hebat2.  sebab nak dptkan result yang berkualiti kan. If kita nak cari kerja, mesti kita nak cari company yang hebat2 mcm petronas, nama2 yang besar la. Sebab apa?sebab bila kerja dengan giant company ni, nak jadi staff yang berkualiti dan salary confirm besar jugak kan.
Sama je concept business ni. YOU HAVE TO BE IN THE RIGHT GROUP, so that you will get the GOOD RESULT and Confirm BONUS pun besar.


PENUH  DI GLAM


SO, ape tunggu lagi?
Be part of GREEN LEADERS ACADEMY MSIA.

Contact me for more info.
019-6343027
elyaelmo@gmail.com



15 March 2013

6 RAHSIA ORANG BERJAYA


Apakah sifat-sifat istimewa yang dimiliki oleh orang-orang yang berjaya dan berhemah tinggi? Mengapakah mereka terus menempa kejayaan demi kejayaan sedangkan dalam masa yang sama orang lain terus dilanda masalah?
Jawapannya ialah bagaimana mereka melihat setiap masalah yang dihadapi. Mereka mengendali setiap masalah secara betul dan praktikal. Mereka juga memahami enam prinsip yang berhubungkait dengan jenis masalah.
Penulis yang menemui jawapan ini dalam buku "Tough Times Never Last, But Tough People Do" oleh Dr. Robert H. Schuller ingin berkongsi dengan semua pembaca iluvislam.com tentang bagaimana untuk menuju kejayaan. 6 petua ini dipetik daripada buku tersebut.
Penulis yang menemui jawapan ini dalam buku "Tough Times Never Last, But Tough People Do" oleh Dr. Robert H. Schuller ingin berkongsi dengan semua pembaca iluvislam.com tentang bagaimana untuk menuju kejayaan. 6 petua ini dipetik daripada buku tersebut.
1. Setiap Insan Yang Hidup Mempunyai Masalah
Apakah masalah anda? Anda tidak mempunyai pekerjaan? Mungkin anda berfikir bahawa setelah mendapat pekerjaan semua masalah akan lenyap. Mereka yang mempunyai pekerjaan juga bermasalah. Mereka mengeluh kerana terpaksa bangun pagi untuk ke tempat kerja setiap hari kerja. Dan ratusan, mungkin ribuan pekerja mendapat kerja yang tidak mereka sukai.
Sesetengah  orang pula beranggapan bahawa masalah mereka timbul kerana terpaksa melapor diri kepada seorang ketua. Tetapi ramai ketua yang menghadapai masalah, sama ada dari segi perhubungan atau pun pengurusan kakitangan.
Jadi bagaimanakah keadaan dengan mereka yang berjaya? Adakah mereka terkecuali daripada menghadapi masalah? Sebenarnya setiap kejayaan tidak menghapuskan masalah, ia melahirkan masalah yang baru. Terimalah ini sebagai satu hakikat hidup seharian.

2. Setiap Masalah Mempunyai Jangka Masa Yang Terhad
Setiap masalah akan berakhir. Lambat laun ia akan pergi jua.
Ketepatan kenyataan ini adalah jelas kalau kita menoleh kebelakang melihat sejarah manusia. Tamadun manusia menghadapi detik-detik kegemilangan dan juga kejatuhannya. Institusi kamanusiaan yang menghadapi suasana kemelesetan akan satu ketika nanti menuju kemercu kejayaan secara perlahan-lahan.

3. Setiap Masalah Harus Mempunyai Pengaruh Positif
Setiap masalah mengandungi bahan atau ramuan rahsia potensi yang kreatif, sama ada untuk diri anda atau pun orang lain. Masalah yang dihadapi oleh seseorang boleh dijadikan modal perniagaan yang menguntungkan untuk orang lain. Contohnya, seseorang yang pernah diisytiharkan muflis oleh mahkamah boleh bertindak sebagai seorang panasihat kepada mereka yang akan diumumkan sebagai muflis.
Masalah yang dihadapi oleh seseorang boleh memberi kesempatan atau peluang baik kepada orang lain.

4. Setiap Masalah Boleh Mengubah Sikap Anda
Sebagai contoh, kita kadang kala tersua dengan seorang jurujual yang berjaya. Tetapi bila diselidiki, ia berkelulusan dalam bidang sejarah dan pendidikan yang tidak ada kaitan dengan kerjayanya.
Sebenar ia dahulunya bekerja sebagai guru. Tetapi sebagai seorang guru yang menjemukan, ia telah menimbulkan banyak masalah kepada majikannya hingga ia diberhentikan kerja. Kerana marah disebabkan pemberhentian kerjanya, ia berazam untuk menunjukkan kepada masyarakat bahawa ia juga boleh berjaya dalam hidup.
Kini ia bersyukur kerana dibuang kerja kerana peristiwa itu membuat ia sangat marah hingga bertekad untuk terus berusaha hingga berjaya.

5.  Anda Boleh Buat Pilihan Untuk Mengawal Masalah
Anda mungkin tidak dapat mengawal masalah. Tetapi anda boleh merancang tindakan balas terhadapnya. Sekiranya anda mengawal rancangan tindakan balas terhadap masalah hidup, bermakna anda telah dapat mengawal masalah yang melanda diri sendiri.
Masalah boleh membuat anda lemah atau sebaliknya. Ia juga boleh membuat anda hidup dengan lebih baik ataupun menderita. Semuanya bergantung kepada diri anda.

6. Setiap Masalah Mempunyai Tindak Balas Yang Negatif dan Positif

Akhir sekali, orang-orang yang cekal hati boleh terus hidup walaupun dalam keadaan yang menyulitkan. Kerana mereka memilih untuk bertindak balas secara positif dalam keadaan sulit atau berbahaya walaupun ia bukan satu perkara yang mudah.
Misalnya, apakah tindak balas positif jika seseorang itu menghadapi masalah kewangan yang rumit? Dalam situasi ini apakah tindakan positif yang harus diambil? Larikan diri daripada penagih hutang? Mencari jalan keluar seperti minum hingga mabuk atau sebagainya?
Tidak! Tindakan balas negatif itu hanyalah penyelesaian sementara yang boleh membuahkan lain-lain masalah baru.
Tindakan positif terhadap masalah itu memerlukan semangat yang kuat untuk membuat langkah pertama. Ia memerlukan keberanian untuk bersemuka dengan penagih hutang dan berunding secara jujur dan terus terang. Jika mereka berkeras, maka jalan paling baik yang harus diambil secara undang-undang dan terhormat ialah menerima diisytiharkan sebagai muflis oleh mahkamah.

Pendek kata "Sekiranya anda tidak dapat selesaikan masalah, maka anda harus mengendalikannya".
article dari :iloveislam.com



14 March 2013

FREE TRIP and Income 4 figures in just one month confirm!

Assalamualaikum semua......Ramai yg msg elya tnye..btol ke free trip ke shanghai....
ada pulak yg ckp..imposible la free.. mana ade dlm dunia ni bg free2 jee

btoll it's free..... ..let me explain to you ...jum kite ngeteh kt luar..benda free akn nk borak kt email.. dgr dulu...jgn nk assume ape2... org nk bg free trip and duit shopping rm10k pn xnk ek....

jum jum...jumpa.jgn risau..elya x mkn org..whatsapp ek...  0196343027 atau email :elyaelmo@gmail.com

12 March 2013

Back Pain and Slip Disc Ada Ubatnyaaaa~

credit to google

Bila duduk di kerusi ofis lama-lama..
Pernah kan rasa pinggang lenguh2..
Rasa macam nak tercabut pinggang tu pun ada kan?

Duduk pula asyik membongkok je
(tipu laa kalau korang kata takde...heheeh)

Korang tahu tak yang Premium Beautiful merupakan rawatan alternatif 
untuk sesiapa yg ada back pain and slip disc?



Kalau nak tahu, waist nipper, mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan.Juga berfungsi utk mengatasi masalah tulang belakang seperti bongkok,'slip-disc',sakit pinggang dan pengaliran darah. Suntikan FIR(Far Infrared Ray) paling banyak dalam tetulang bengkung tersebut.

Set pakaian ini diiktiraf oleh Persatuan Pakar Tulang Belakang  (Chiropractic Asscociation) dari America, Canada, Quebec


Hebatkan product ni? Sebab tu kami kata harga corset ni setanding dengan kualiti :)


p/s kalau lelaki, boleh pakai bahagian waist nipper sahaja untuk  membaiki postur badan and sakit2 pinggang.



Anything to ask?
contact me
elyaelmo@gmail.com

or 

what's app 
019-63430274

11 March 2013

What body shape are you?


Bride to be akan pening bila nak pilih cutting wedding dress.  Kalau tersilap pilih, akan nampak aku tak berapa nk cantik.(ekeekek).

Tadi buat reserach,tiba-tiba jumpa info dibawah ni. Harap2 info ni dapat membantu kalian jugak. Info ini juga berguna untuk pemilihan baju raya, dinner, apa-apa majlis laa senang cerita.

What body Shape are you?

Pear Shaped
(Spoon Body Shaped)

This is the most common body shape - hips are wider than shoulders, waist is usually quite well defined.What suit's
StraplessV-neck or scooped necklines, possibly in off shoulder styles. A-line is the best shape, but avoid too full a skirtEmpress line can also work well. Diagonal draping on the bodice is very flattering.What to Avoid
Halter-necks or high cut necks make hips look bigger. Bias or straight cut dresses also emphasis hips, as do full, gathered or pleated skirts. Avoid any bulk around the hips. Mermaid styles just won't work.
Rectangle Shaped
Here the 
hips and shoulders are about the same width, and there is not much definition at the waist.What suit's
Go for a 
waistline with a V shape at the front to create the illusion of a smaller waist. Structured and corseted bodices with fairly full skirts also achieve this effect. Empire line styles particularly well as do bias cuts if you are tall. Keep necklines wide and use detailing either above or below the waist, not both.What to Avoid

Halter necks or high necks make the shoulders look narrow and as result do not flatter the waist. Avoid ruching or draping in the waist area. Straight cut dresses are in danger of making you look boxy.





I ada cadangan untuk  B2B yang  rasa tak berapa confiden dengan tubuh badan korang.


Boleh la cuba pakai premium beautiful corset. Corset ni sesuai untuk yang nak shape up kan body,untuk yang  nak betolkan posture badan...yang tengah berpantang..
 Dan banyak lagi kebaikkan corset ni,.
I gerenti you, memang akan puas hati bila pakai corset ni..hehe..
sebelum kahwin hingga la lepas beranak korang boleh pakai korset ni.
Worth buying!




for more info, boleh tengok dekat link ni 



019-6343027
elyaelmo@gmail.com


Restock Restock Restock


Sabtu lalu , gi stokis restock 5 hot selling items .

1) BBplus Collagen - For rebuild, renew, repair our skin. Collagen drink ni selamat..ibu mengandung pun boleh minum. Yang ni I bagi special price RM450 for 3 box, normal price RM474 . Banyak discount I bagi ni :)

2)Garam buluh - meningkatkan daya pemulihan dan menyelarakan fungsi badan  .Yang ni I bagi special price RM220 for 2 box , normal price RM256 .

3) Lactolite - menyingkirkan sisa bahan buangan untuk mengurangkan sembelit. (membersihkan usus kita) Yang ni I bagi special price RM410 for 3 box , normal price RM474 . Banyak discount I bagi ni :)

4) marine essence - dikenali sebagai sabun cerah ketiak.mengandungi garam buluh juga. Berfungsi untuk mencerahkan pigmentasi kulit yang bermasalah. kanak2  yang ada eczema boleh sangat guna sabun ni sebagai rawatan alternatif . Sabun ni I pakai 1 aweek ago. Memang bagus gila, ruam2 di badan tmakin hilang...and sabun ni bauu sangattt wangiiii. I recommend sangat sabun niii....Yang ni I bagi special price RM96, ada 3 bar dalam satu kotak , normal price RM106 .


5) Mineral coffee- mengandungi kopi rabusta dan garam organic dari korea. Aroma kopinya sangat wangiiiiiii. kaya dengan bahan mineral seperti magnesium dan dapat menghilangkan keletihan fizikal dan  mental. Dan ia juga dapat ,melegakan tekanan.


Elya dah guna and makan product2 di atas, and for me, mmg bagus ..sebab tu elya share dengan korang...Beli la product yang berkualiti untuk kesihatan kita ya. ..nak try setiap product satu kotak pun boleh. Elya akan bg you special price. Yang penting korang puas hati :... Sharing is caring kan :)



019-6343027
elyaelmo@gmail.com

10 March 2013

Garam Buluh elok untuk Sakit Lutut


Before this elya dah pernah share pasal garam buluh kan? 
So now, nak share testimonial my mom.
My mom mmg ada sakit2 lutut. Beliau tak boleh nak jalan jauh sangat.
 kalau jauh mesti sakit kaki sampai takleh nak jalan.
Then a month ago, I suggested her to take this Garam Buluh premier drink. Alhamdulillah lepas sebulan konsisten minum, dia bagi feedback  kaki dah rasa ringan. 
Berjalan jauh pun lutut dah rasa ok.

So if your parents face the same situation like my mom,cuba lah bagi mereka minum ni. InsyaAllah akan rasa ok. 

Orang ada darah tinggi pun boleh minum garam buluh ni ye, sebab garam ni bersifat alkali, tak macam garam yang kita biasa guna tu, ianya bersifat asid.

I saja nak share pasal ni sebab product bagus kan. 

Satu kotak tu ada 40 sachets.. boleh tahan sebulan lebih..
Harga pun tak mahal...
RM128  je.
Untuk kesihatan ibu bapa kita kan...apa la sangat kan..
jangan berkira ya :)
Sharing is caring...

if nak order what's app ya 
019-63430274
or email: elyaelmo@gmail.com



GLAMpreneurs now in London


Last Friday, GLAMpreneurs berangkat ke London and Paris. 
Trip ni ialah Free Trip fully sponsored by the company. Best gilaaa kan!
Sampai-sampai je KLIA, dah nmpak gelombang hijau kat sana.
excited!




With our beloved mentor, HANIS HAIZI

with business partners under Green leaders Academy Msia

me with CDMs in GLAM. They are young ,famous and rich.

Hanis Haizi berjaya membawa glampreneurs  seramai satu flight!
hebatkan?

kalau kiter kerja makan gaji, belum tentu lagi kita boleh pergi Free Trip ke overseas macam ni kan?
If dapat pergi pun, company akan hantar 2-3 orang je. Itu punn duit makan  tak cukop and duit shopping sendirian berhad , kan?

Dengan GLAM tak mustahil korang akan dapat FREE TRIP mcm ni. 
So, sesiapa yang nak join elya to Shanghai, cepat-cepat contact ok. 019-6343027 or
 email :elyaelmo@gmail.com
Kita pergi seramai yang mungkin..


mudah sangat nk dapatkan ticket ni.Nanti kita pegi ramai2 macam gamba kat atas ni.
Seronok !
Korang confirm dapat
Free 2 flight tickets, Free 5 stars hotel, Free meals, 
Duit shopping RM10K,
Kalau duit shopping tak cukop , sila  lebih ..heheeh


04 March 2013

KINI SEMUA WANITA MAMPU MEMILIKI PREMIUM BEAUTIFUL :)

Hi all,
Ada yang pm elya  and tanya berapa harga premium beautiful ni?
ada yang cakap,  tak berkemampuan nak beli sebab mahal katanya...
And siap cakap agent lain jual murah jeee... FYI, yang nak jual murah tu, sebab derang nak habiskan stock derang, which is bukan size korang pun. If you beli dgn authorised Premium beautiful agent, korang akan dapat size yg betol and service yang tip top ok!

So, Sekaranggg...jangan risau yee.....
dengan kemudahan Easy RHB  semua WANITA yang ingin memakai Premium Beautiful mampu untuk beli ok....


1. RM189 sebulan untuk ansuran selama 12 bulan
2. RM 133 sebulan untuk ansuran selama 18 bulan
3. RM106 sebulan untuk ansuran selama 24 bulan
4. If nak lama sikit , RM58 sebulan selama 60 bulann


Kalau korang nak buat ansuran untuk lebih dari 2 tahun pun bolehh jugakkk.....mudahh kann?


WHAT YOU NEED TO DO :
1. Tidak perlu apa apa document... Anda bawak IC anda, pergi cawangan EASY RHB berdekatan anda. .
2. Tunggu 10 min untuk menunggu keputusan application anda:)


As simple as that :)

So, cepat2 contact elya!!! Anda akan dpat special price and free gift tauuu!!! [klik]

019-6343027
elyaelmo@gmail.com

03 March 2013

Semalam tengok Bella Awards tak?

Assalamualaikum..

28/2/2013 yg lalu, My mentor siapa tak kenal, cdm celebirty Hanis Haizi msuk TV  dlm bella talk show....

Semalam 2/3/13, tengok Bella awards tak at NTV7?
Bella awards ni yang recognised woman achievement.
My Great Leader also the Founder of Green leader Academy  CDM Hanis Haizi  
and her husband CDM Razali Zain telah dijemput menjadi wakil untuk syarikat kesana.



Why the Company chose Hanis Haizi?
This is because high performance has been made by Green Leaders Group.
Sebab tu, in my previous entry, 
I always mention, choose the right GROUPchoose the right LEADER.





Premium Beautiful is one of the Main Sponsor of the Awards.






 So, apa nak argue lagi? We have 
good product, company pun well-established,
Great mentor to back us up ...
Business lain ada macam ni?
Cuba fikir-fikir..

Jangan skeptical sangat ye kawan-kawan...
jangan dengar dari orang yang tidak tahu apa-apa..

kalau bukan sekarang nak buat business bila lagi?
Bila kita masih sihat dan muda ni la, kene buat business.
Cari duit bnyk2 untuk family.
side income mmg perlu if kita duduk kat bandar ni.
[klik]
Because we dont know what will happen next....
At least kita dah berusaha dari awal


Let's do it together,
Nak tahu lebih lanjut , boleh contact elya, 
kita jumpa dan have a chit chat session...jgn risau saya tak makan org :)
019-6343027
elyaelmo@gmail.com