28 May 2013

More busines partners will come

Alhamdulillah more business sharing..... more business partners will come....
Will talk about it in my next entry :)
Lets join my journey as a GLAMpreneur people.... you will be surprised:)
Contact me for more info 0196343027



20 May 2013

IPAD MINI MuRaH !


Assalammualaikum semua..hi all..
Wanna let go original ipad mini as described below . 
Comes with box : charger & ipad pin for 3G.
Specification : 32GB WIFI + 3G
NO JAILBREAK.
Item condition : GOOD . Still have warranty with apple store. ( bought it at machine on 23rd march 2013)
Price to let go : RM1499, Nego. ( original price: RM1699)
Whats app : 019-6343027
Location : kuala lumpur, cheras , jln sultan ismail , pandan indah .






16 May 2013

POWER UP SESSION with HANIS HAIZI


Last weekend , elya and team berperluang buat power up session bersama dengan mentor kesayangan kami iaitu cdm Hanis Haizi . Really appreciate Cdam Hanis and Cdm Raz sudi meluangkan masa buat power up session with my team.
Actually, this is an opportunity untuk rakan2 kongsi getting know each other well and berpeluang untuk mendapat personal coaching and mendengar butir-butir kata dari  CDM Hanis dengan lebih jelas. 

This is the beauty of this business. Mentor and leader sentiasa disisi .What you have to do,  Follow je leader ..
So, uols enjoy je gamba2 ni ehhh :)


So, if you guys looking for Business Opportunity ,Premium Beautiful and BioZone Food Purifier,
Kindly contact  my business partners.
InsyaAllah, mereka akan bagi special price and 
service yang terbaik :)




 AYU 
( Lokasi : Kedah dan Penang )
HP NO : 016-4424210


AINI 
( Lokasi : Putrajaya , Selayang dan Puncak Alam)
HP no : 012-3004324

Noly 
Lokasi : Keramat,hulu kelang, kuala kubu baru, batang kali.
HP NO : 0176276532 
p/s gamba noly lupa nak snap before die balik, so i ambik gamba before nye :)





15 May 2013

Shanghai Cancel off. Korea here we come :)

Assalamualaikum semua..

sorry dah lama gila tak update blog.......
penat lelah berbaloi...akhirnya I dah qualified First free trip as a GLAMpreneur....yahooooo!!~
Memang best sgt buat business dengan GLAM..
You dont have to worry kite tak dapat rakan kongsi...sebab insyaAllah, if you ikut betol2 ...follow guidance from your leader and mentor..InsyaAllah, you akan capai impian you....


And the best part is...semalam I saw my mentor punya INSTAGRAM.....
cuba baca kat bawah niii------------






YEY!!!!!!!!! Shanghai Trip cancel off...but Company ganti dengan KOREA......yahooooo!!!!~~~~~ Maksudnya kat sini, I akan gi Korea nanti...Alhamdulillah....berkat doa ibu bapa...leader2...and rakan kongsi....
InsyaAllah nak bawak rakan kongsi pergi ke next trip...

So, siapa nak tahu pasal GLAMpreneur???? Meh cepat2 contact I....i will show you how to be part of GLAMpreneur.... Banyak benefit you akan dapat... Partime pun boleh buat :)
Yahooo!!!


Contact me
019-6343027
elyaelmo@gmail.com


p/s next entry i akan introduce my rakan2 kongsi k:)

07 May 2013

TESTIMONIAL Sabun Marine Essence

2 bulan lamanya kami dilanda Tsunami Sabun Marine Essence also known as Sabun Ketiak..
Ada orang tanya, kenapa sabun ketiak, haha..
Actually memang ramai suka dengan sabun ni untuk sental ketiak mereka. sungguh ni! tak tipu.
Bunyi memang agak lucu, tapi hakikatnya memang sabun ni memang sangat tinggi permintaannya last 2 months.

Sampaikan HQ and stokis pun dah kehabisan Stok sabun ni!!
Korang boleh nampak tak bertapa hebatnya product ni??
Demand melebihi Supply...

But no worries, dalam minggu ni sabun ni insyaAllah akan sampai, if ada yang berminat nak beli, boleh order dulu ...once barang sampai je..I boleh terus post dekat you :)

Ok now I nak bg tahu apa kandungan sabun ni.
Sabun ini dirumuskan dengan Vitamin E, Garam Buluh,Glycerin, Tea Tree Oil, Aloe Vera , Pu-erh Tea, Liqourice Extract 


I tahu ramai kat luar sana mengalami kulit sensitif, alahan pada  habuk dan sebagainya, Sabun ni boleh diguna diseluruh badan kita. Yang mana kulit sensitif tu elok lah kalau uols cuba sabun ni. Dewasa dan Kanak-kanak boleh guna sabun ni. 
Baby yang ada eczema,kudis,ruam-ruam, orang dewasa yang ada masalah dark armpit, panau, pimples, gatal2 di celahan lipatan boleh cuba pakai sabun ni. 

eczema


Kudis







 pimples


dark armpit



So, boleh nampak kan banyak kegunaan yang kiter boleh perolehi dengan Sabun Marine Essence ni kan?

Since semua orang memang pakai sabun untuk mandi, why dont you bertukar kepada sabun Marine Essence ni untuk mendapat kulit yang sihat .

Cuba je dulu. Harga sekotak RM105 , ada 3 bar. 
Share2 dengan kawan2 atau pun family members.  Satu bar tu memang tahan almost 2 months.  
So far, we receive banyak positive feedback :)





If anyone of you nak jadi agent Sabun Marine Essence ni pun boleh contact elya. Sangat2 dialukan. Low capital needed.
 Seriously, memang senang gila nak jual sabun ni.
Ye lah, product bagus kan , benefit haruslah banyak kan :)


COntact me 019-6343027
email : elyaelmo@gmail.com