10 June 2013

OH SURAT CINTA !!!!

Masih ingat entry ini [ klik ] ?
Surat cinta dari company dah sampai !! yahoooo~

Alhamdullilah tak sangkat 3 bulan buat business dengan GLAM dah dapat FREE TRAVEL ke KOREA..happy sangat2...
senang je buat business dengan GLAM....memang lain daripada yang lain..tak macam business lain...seriously....

Mentor and pemimpin akan guide kita...Kena bulat hati dengan pemimpin

Tak caya?
Sila scroll kebawah :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tadaaaaaa~

Apa bestt ehh kat KOREA? any idea? hehee


So what are you waiting for people?
masih tidak percaya?
hehehe

asyik nak tgk kejayaan orang lain sahaja... 
bila lagi kita nak merasa?

lets travel for FREE as a GLAMpreneur...
ask me how.. Me and Hanis will show you the way :)
019-6343027

GLAMpreneur = TEAM WORK PROJECT

Assalamualaikum semua...
Sorry sangat2 dah lama tak update. Laptops buat hal pulak huhu..
Alhamdulillah businesss makin berkembang. Hari demi hari semakin ramai yang nak tahu business yang elya dan team buat . 


All of us masih ade pekerjaan tetap.. But still ambik peluang buat business ni sebab business ni kami hanya buat part time and anytime. Buat business dengan menggunakan social media sahaja..senang ,as simple as that. 

Masa muda2 ni la buat business untuk back up masa depan kita.
Now tinggal dekat KL , everything dah mahal. Daripada kita dok complain barang itu ini mahal, apa kata cari inisiatif untuk majukan diri dan majukan ekonomi keluarga .

Thats why elya buat Business dengan GLAM. 
Alhamdullilah sangat2 dipertemukan jodoh dengan GLAM .
GLAM founded by CDM Hanis Haizi and CDM Razali Zain. Mereka berdua telah melahirkan ramai usahawan daripada golongan professional. 
Hebat bukan?



 business sharing with Fiza from Cyberjaya






 Business sharing with Mas from bangsar

with my beloved Mentor who always guide me :)




with Nor from Gombak


Business ni win-win situation = Team Work Project. 
Best! buat bersama pemimpin and kumpulan.

InsyaAllah boleh sama-sama berjaya.
So lets join my journey as a GLAMpreneur....
Ask me how ok :)
019-6343027